3 horoskopska znaka koji će imati FANTASTIČNU SEDMICU od 21. do 27. februara 2022.

3 horoskopska znaka koji će imati FANTASTIČNU SEDMICU od 21. do 27. februara 2022.

20 veljače, 2022 0 By Admin

S Mjesecom u Vagi, Mjesečevim trigonom sa Saturnom i Mjesecom u kvadratu Venere, trebali bismo biti u prilično dobroj formi – ako smo jedan od tri znaka zodijaka koji ovaj tjedan izvlači dobre stvari.

Smatrajte se jednim od sretnika, jer ovaj tjedan sa sobom donosi i sjajne vijesti, i teške trenutke za neke — ali ne i za vas (ako je vaš znak spomenut u nastavku!)

Oni koji će imati sjajan tjedan doživjet će odlučnu akciju na poslu.

Reći ćete ono što mislite i misliti ono što kažete, a budući da ćete biti tako vješti u iznošenju svoje tvrdnje, neće biti mjesta za argumente.

Vaš će tijek rada biti nesmetan, a ako se nešto pojavi, riješit ćete se u skladu s tim.

Ono što će neki ljudi iskusiti ovog tjedna je hrabrost, samovolja i vrsta agresivnog ponašanja koja će obaviti posao. Zaljubljeni ćete tražiti priliku da izađete iz svoje ljušture i izrazite se. Na radnom mjestu naučit ćete kako stajati na svome i boriti se za ono u što vjerujete.

3 horoskopska znaka koji će imati sjajan tjedni horoskop od 21.  do 27. februara 2022.

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Ovaj tjedan očekuješ promociju za posao, Ovne. Razlog zašto se ovo sada pojavljuje je taj što ste se potrudili da se to dogodi, a tranziti tjedna u potpunosti podržavaju vaše postupke. Kao Ovan, vama vlada Mars, a utjecaj Marsa u kvadratu Mjeseca dobro djeluje na vas.

Vidjet ćete da ste ovog tjedna opremljeni za akciju; uzimate ono što vam se nudi, a odbijate ono što ne može funkcionirati. Vi ste podli stroj za produktivnost i ništa vam ne može stati na put. Možda nećete biti najsimpatičniji lik u uredu ovog tjedna, ali sigurno ćete biti onaj koji najviše obećava.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2