3 horoskopska znaka koji će RISKIRATI SVE ZBOG LJUBAVI za vrijeme Mjesečevog kvadrata Venere od 13. februara 2022.

3 horoskopska znaka koji će RISKIRATI SVE ZBOG LJUBAVI za vrijeme Mjesečevog kvadrata Venere od 13. februara 2022.

12 veljače, 2022 0 By Admin

Svako malo nam se ukaže prilika da učinimo nešto toliko ekstremno da bi nam to moglo promijeniti živote.

Ponekad točno znamo što trebamo učiniti kako bismo utjecali na tu promjenu. A ponekad nam se jednostavno pokaže put do promjene, a da bismo to prihvatili moramo riskirati nešto što nam je važno.

Mi smo stvorenja dubokog ljubavnog potencijala; to je najbolja stvar kod ljudskih bića: naša sposobnost da volimo i pružamo dobrotu.

Osjećamo se dobro u svemu kad smo u mogućnosti pronaći ovakvu situaciju, onu koja nam daje naše najbolje ljudsko iskustvo… Ali često zbog ove ljubavi moramo riskirati sve.

Tu dolazi Mjesečev kvadrat Venera. Ovaj tranzit djeluje na naš osjećaj što je ispravno, a što pogrešno, kada je u pitanju ljubav, naš rast i naša sposobnost promjene.

Od 13. februara tri znaka Zodijaka imat će priliku riskirati sve zbog ljubavi. Je li nam ta ljubav dostupna bez rizika?

Ne, ne ovaj put, ne na ovaj datum… ali ovaj rizik može biti vrijedan svijeta ako odlučimo biti hrabri i riskirati.

 

3 horoskopska znaka koji riskiraju sve zbog ljubavi za vrijeme Mjesečevog kvadrata Venere od 13. februara 2022.

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Radili ste to prije i ponovit ćete, riskirat ćete sve zbog ljubavi, jer što drugo služi ljubav nego stvar koja svaki opasan potez i rizik čini vrijednim?

Ti si pravi romantičar, Ovnje, i ako se ne možeš dotjerati i ponašati se kao švaler, ljuljajući se na brodskom užetu, s mačem u ruci, spreman zgrabiti svoje voljene i dignuti ih na sigurno, onda ćeš to sigurno učiniti što god svakodnevni život zahtijeva od vas, a to znači riskirati, bacite oprez na povjetarac i zavijte zastavom strasti, ponosno i istinito.

Mjesečev kvadrat Venera je kao poziv svim ludim, strastvenim ljubavnicima koji žele uzbudljiv život. Ti si prvi na mreži, Ovne, i riskirat ćeš sve zbog ljubavi jer je tako zabavnije raditi!

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2