3 horoskopska znaka koji će imati JAKO PUNO SREĆE U LJUBAVI tijekom Marsovog sekstila Jupitera počevši od 13. februara 2022.

3 horoskopska znaka koji će imati JAKO PUNO SREĆE U LJUBAVI tijekom Marsovog sekstila Jupitera počevši od 13. februara 2022.

12 veljače, 2022 0 By Admin

Imamo sreće s Marsovim sekstilnim Jupiterom na našem nebu, određeni horoskopski znakovi ne mogu a da ne padnu u lonac zlata, da tako kažem.

Ovaj astrološki tranzit pomaže nam da uživamo u onome što već imamo, a kada osjetimo zahvalnost i za male stvari u životu, nekako uspijevamo graditi na tim malim stvarima kako bi nam one nastavile donositi zadovoljstvo i zadovoljstvo.

Ovaj tranzit ima način da pokaže naše najbolje kvalitete. Ako smo pošteni ljudi, onda djelujemo na pošten način, a zbog tog tranzita naše poštenje privlači druge koji su vrijedni naše ljubazne i suosjećajne prirode.

Imamo sreće u ljubavi jer tijekom ovog tranzita privlačimo ljubaznost k sebi. Osjećamo se velikodušno i kada dajemo, osjećamo se pobjednički. Drugim riječima, svi putevi vode do jakih romantičnih veza dok Mars sekstilizira Jupiter. A za neke znakove zodijaka nećemo moći a da ne osjetimo ljubav i sreću!

 

3 horoskopska znaka koji imaju sreće u ljubavi tijekom Marsovog sekstila Jupitera počevši od 13. februara 2022.:

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Znate da ponekad možete naići na pravi težak slučaj, ali za svaki agresivni čin koji učinite jednako ste sposobni dati dobrotu i ljubav. Patite od toga što ste previše strastveni oko svega u svom životu, a ponekad ne znate kada prestati.

Na ovaj dan imate pomoć Marsovog sekstilnog Jupitera da vas poveže s onim što je stvarno važno: ljubavlju i poštovanjem. Ovo je dan kada ćete dati sve od sebe da doprete do svog partnera i date mu do znanja da mu želite pomoći.

Vaša će briljantnost učiniti svoj najbolji posao danas vodeći druge. Danas ćete imati toliko sreće u ljubavi, jednostavno zato što ste konačno spustili gard. Morao si to učiniti, Ovne, i ako si još uvijek s tim, tvoja sreća će se nastaviti.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2