CIGANSKE KARTE otkrivaju šta vas čeka u SLJEDEĆOJ SEDMICI i tko će biti POSEBNO SRETAN!-/

CIGANSKE KARTE otkrivaju šta vas čeka u SLJEDEĆOJ SEDMICI i tko će biti POSEBNO SRETAN!-/

4 veljače, 2022 0 By Admin 2

OVAN

Sve dok imate vašeg partnera, imate se na koga osloniti. Možda vam sada to ne zvuči toliko bitno, ali situacije koje vam slijede, mogle bi vas uvjeriti u to. Ciganske karte vam otkrivaju da ćete potražiti oslonac upravo u vašem partneru, pa stoga čuvajte vašu ljubav.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Dovoljno ste samostalni da donesete neke odluke koje se tiču vašeg života, pa pokušajte to i učiniti. Ako nastavite raditi ono što vaša obitelj želi i očekuje od vas, a da se vas baš ništa ne pita, loše ćete završiti. Naredna sedmica otvorit će vam priliku da se konačno osamostalite.

 

 

BLIZANCI

Vaš posao je ono bitno što imate i pazite da sve bude onako kako ste zamislili. Naredna sedmica je kritična po pitanju vašeg posla jer ciganske karte otkrivaju da će vam netko iz radnog okružja zagorčati život. Laži koje će se pričati o vama bit će povod burnih događaja koji vam slijede.

 

 

RAK

Vama je malo potrebno da biste bili sretni, a događaji naredne sedmice pokazat će vam pravu i veliku sreću koja vam slijedi. Bit ćete oduševljeni stvarima koje će se događati i ništa vam neće moći pokvariti užitak kakvog već dugo niste iskusili.

 

 

LAV

Karte vam poručuju da budete iskreniji prema ljudima u vašem okruženju jer će vas tako više cijeniti. Međusobno povjerenje se stječe iskrenošću prema drugima, pa svaka laž, bez obzira kako mala ona bila, neće pridonijeti normalnim odnosima sa ljudima koje volite.

 

 

DJEVICA

Pokušajte uložiti još malo više truda jer ciganske karte vam poručuju da ne odustajete od svojih zamisli. Iako se nešto sada čini nedostižno, to se vrlo lako može promijeniti ako se zaista potrudite. Karte vam otkrivaju da će se neke vaše želje ispuniti, samo morate biti uporni.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2