CIGANSKE KARTE otkrivaju šta vas čeka u SLJEDEĆOJ SEDMICI i tko će biti POSEBNO SRETAN!-/

CIGANSKE KARTE otkrivaju šta vas čeka u SLJEDEĆOJ SEDMICI i tko će biti POSEBNO SRETAN!-/

4 veljače, 2022 0 By Admin 2

VAGA

Puno savjeta dobivate od osoba koje smatrate prijateljima, a tiču se vaše ljubavne veze. Dobro razmislite o tome i pokušajte ignorirati takve savjete jer vam neće pomoći. Osobe koje smatrate prijateljima vam to nisu i toga ćete postati svjesni početkom naredne sedmice, kažu ciganske karte.

 

 

ŠKORPIJA

Ciganske karte vam otkrivaju da ćete uskoro uspjeti započeti ljubavnu vezu sa osobom koja vam se sviđa. Sve će vam se u početku činiti sjajno, ali potreban je oprez jer vam slijede i neka razočaranja u tu osobu.

 

 

STRIJELAC

Karte vam poručuju da ćete uskoro vidjeti osobu koja vam nedostaje i koju dugo niste vidjeli. To će se dogoditi već naredne sedmice pa se pripremite da iskoristite svaki trenutak koji ćete provesti sa tom osobom.

 

 

JARAC

Naredne sedmice vas očekuje jedna konfliktna situacija na poslu koja vam neće donijeti dobre stvari. Pokušajte pametno reagirati i emocije staviti na stranu kako biste sačuvali vaš posao jer samo je to bitno.

 

 

VODOLIJA

Morat ćete se suzdržati od miješanja posla i zadovoljstva jer vam to ništa dobro neće donijeti naredne sedmice. Ciganske karte će vam pokazati da biste mogli zažaliti i jako se razočarati ukoliko nastavite po starom.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Ako vam je vaš partner zaista na prvom mjestu morat ćete mu to i pokazati i izraziti svoje osjećaje. Ciganske karte otkrivaju da će vaš partner pokazati dosta ljubomore naredne sedmice pa je na vama da ga uvjerite da ništa ne krijete.

Stranice: 1 2