3 horoskopska znaka koji OPRAŠTAJU SVOJIM NEPRIJATELJIMA tijekom Mjesečeve opozicije Jupiteru 26. januara 2022.

3 horoskopska znaka koji OPRAŠTAJU SVOJIM NEPRIJATELJIMA tijekom Mjesečeve opozicije Jupiteru 26. januara 2022.

25 siječnja, 2022 0 By Admin

Kada doživimo Mjesec nasuprot Jupiteru, dobivamo uvid u vlastito ponašanje.

Možda primijetimo da smo možda…previše netolerantni? Ili, možda previše osuđujući? Drugim riječima, ovaj nas tranzit stavlja na mjesto gdje možemo upotrijebiti tu prosudbu o sebi samima, ali za boljitak sebe.

Ovdje se ne radi o sumnji u sebe, već o tome da iskreno pogledamo sebe kako bismo shvatili što funkcionira, a što ne.

Mjesec nasuprot Jupitera je poput kupke za čišćenje emocija. Ako želimo u potpunosti voljeti sebe, onda se moramo riješiti onoga što nas sputava, a često je u našem životu ono čega se držimo, ili bolje rečeno, ono čega ne puštamo.

U suštini, ako ne oprostimo našim takozvanim ‘neprijateljima’ onda nosimo njihov teret sa sobom gdje god idemo.

Važnost oprosta je velika. Opraštanje je uistinu ljubav prema sebi na najvišoj razini. Ako više ne želimo slaviti svoju bol i svoje neprijatelje pretvarati u superzvijezde u našim životima, onda im moramo pokazati vrata i nikada više ne otvarati ta vrata.

Vrijeme je za opraštanje, što znači da je vrijeme da se oprostite od boli.

3 horoskopska znaka koji opraštaju svojim neprijateljima tijekom Mjesečeve opozicije Jupiteru 26. januara 2022.

 

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Sigurno vam nije lako oprostiti svojim neprijateljima, jer ste se uhvatili ideje da im ne možete dopustiti da se izvuku s tim što su vam učinili.

Ono što ste radili je da ih tako čvrsto držite da u vašem umu žive kao negativna sila, a istina je da u stvarnosti jedva da misle na vas.

Zašto se držiš za tu osobu i pretvaraš je u zvijezdu svog showa, kada je ono što trebaš osloboditi nju, misli o njoj i sve negativne osjećaje koje gajiš prema njoj kako bi VI mogao ponovno živjeti.

Mjesec nasuprot Jupiteru omogućuje vam da prvi put ikada razmislite o stvarnom oprostu. Ovo je dobro vrijeme za vas, Blizanci. Ne dopustite da vas loše uspomene sputavaju. Oprosti živjeti.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2