3 horoskopska znaka koji će imati SJAJAN DAN 26. januara 2022.

3 horoskopska znaka koji će imati SJAJAN DAN 26. januara 2022.

25 siječnja, 2022 0 By Admin

Veći dio dana osjećat ćemo se puni energije zbog kretanja naprijed. Međutim, može se činiti da ne možemo sasvim shvatiti što nam smeta da osjećamo da zapravo jesmo.

Znamo da ne želimo samo žuriti.

Znamo da ćemo morati raditi drugačije kako bismo došli tamo gdje želimo ići. Ali čini se da nijedna od tih spoznaja ne donosi mir.

Tek u večernjim satima shvatit ćemo da ono što prolazimo pokušava pronaći ravnotežu između naše glave i srca.

To nije bitka, jer oni nisu u ratu jedni s drugima. Ali radi se o pronalaženju načina na koji se osjećamo kao da poštujemo oba dijela sebe.

Dio ove energije je da će kvadrat između Mjeseca i Plutona izazvati zakopane osjećaje i želje.

Budući da smo samo nekoliko dana od retrogradne Venere, sada je vrijeme da se pokušamo pomiriti s istinom koju je ovo razdoblje u našim životima otkrilo.

I zapamtite da kako bismo se istinski osjećali ispunjeno, osjećali se kao da živimo kao svoje autentično ja, moramo pronaći ravnotežu između naše glave i srca.

3 horoskopska znaka koji će imati sjajan dan 26. januara 2022

Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Danas je kontrolna točka za vas da se uvjerite da ste zapravo izliječili od svega što ste prošli, a ne samo da ste to zakopali. Ravnoteža je nešto što vam je uvijek važno, više od bilo kojeg drugog znaka. Ali ponekad se osjećate izvan kontrole kada se prepustite svojim emocijama, pa često odlučite ne učiniti.

Ali ovo je dio tog posla koji ste sami obavljali kako biste naučili da ste sigurni da osjećate sve i da i dalje ostajete u ravnoteži u sebi.

Kako se Mjesec kasnije danas nalazi u kvadratu s Plutonom i Merkurom… Ovo je prilika da se jednom zauvijek riješite svih skrivenih osjećaja, tako da dok se ponovno rađamo u ovom novom astrološkom ciklusu, možete to učiniti osjećajući se kao da ste zapravo spremni za budućnost .

Vaša peta kuća užitka aktivira se tijekom Aqua sezone. Tako da je ovo vrijeme da dublje razmislite o tome što vam donosi istinsku sreću i odlučite primiti više toga u svoj život. Čak i s ovom kontrolnom točkom danas, energija je pozitivna i podržava i trebala bi poslužiti kao lijep podsjetnik koliko ste daleko stigli.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2