3 horoskopska znaka koji će biti NAJSRETNIJI U LJUBAVI za vrijeme Mjeseca u Lavu od 23. januara 2022.

3 horoskopska znaka koji će biti NAJSRETNIJI U LJUBAVI za vrijeme Mjeseca u Lavu od 23. januara 2022.

21 siječnja, 2022 0 By Admin

Tri horoskopska znaka koji imaju najviše sreće u ljubavi za vrijeme Mjeseca u Lavu i hrabriji su nego ikada prije.

Kad imamo sreće da imamo Mjesec u Lavu, sretni smo u ljubavi. Ovaj tranzit otkriva našu najbolju stranu. Ostavljamo sjajan prvi dojam, a kao što znate, nema druge šanse da ostavite sjajan prvi dojam.

Lavova energija nam svima jako odgovara, ali tri znaka zodijaka će uzeti tu energiju i trčati s njom – sve do vrha.

Ono što nas čini sretnima u ljubavi je jednostavna činjenica da vjerujemo u sebe. Ako sebe vidimo kao ljude koji mogu puno donijeti u vezu, onda postajemo ti ljudi.

Samopouzdanje je ključ, a ne ego, ne dominacija svijetom… samo dobro staro samopouzdanje. Vrsta samopouzdanja koja nam omogućuje da se predstavimo kao cjelina, a ne slomljena.

Ako smo obavili posao na sebi, onda možemo otići i riskirati ljubav. Zašto ne! Uzmimo sav taj naporan rad i samoispitivanje i napravimo nešto veliko za sebe. Usrećimo sami sebi za vrijeme Mjeseca u Lavu.

3 horoskopska znaka koji će biti najsretniji u ljubavi za vrijeme Mjeseca u Lavu od 23. januara 2022.:

 

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Mjesec u Lavu apsolutno uzburka vaš ljubavni život i čini da se osjećate kao da ne možete pogriješiti. A kako stvari izgledaju, ne možete. Samo ti sve pada u krilo. Reći će vam da ste ljubav nečijeg života, a zbog toga ćete se osjećati tako dobro da ćete svojim sretnim zvijezdama zahvaliti na ovakvoj afirmaciji.

Koliko god se volili svađati i miješati lonac, stvarno volite mir čvrste veze, bez ikakvih prijetnji. Tijekom ovog tranzita saznat ćete da ste potpuno povezani i da izgleda puno bolje nego što ste ikad mislili da će izgledati. U ljubavi stvari idu kako treba, Ovne. Sretno ti!

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2