3 horoskopska znaka čija se TAJNA AFERA OTKRIVA tijekom mjesečevog sektilnog Urana počevši od 23. januara 2022.

3 horoskopska znaka čija se TAJNA AFERA OTKRIVA tijekom mjesečevog sektilnog Urana počevši od 23. januara 2022.

21 siječnja, 2022 0 By Admin

Svatko ima tajne. Većinu vremena držimo se svojih tajni jer se bojimo da nas drugi osude ili zato što se bojimo da bismo, ako bi naša tajna bila otkrivena, povrijedili ljude, što je vrlo istinito kada imamo posla s tranzitima poput Mjesečevog sekstila Urana .

Ovaj tranzit ne samo da otežava čuvanje tajni, već je također velik u tome da ih dopustite da postanu poznate.

Ako ste s nekim u vezi i ne želite da netko drugi sazna o tome, pripremite se za izlaganje.

Možda vam pritisak laganja postaje prevelik, a vi se polusvjesno stavljate na liniju vatre. Ili, možda ćete pogriješiti, dopuštajući drugima da saznaju što ste radili. Ako imate tajnu aferu, znajte ovo, situacija će izaći na vidjelo. Što će se dogoditi nakon toga ovisi o vama.

Mjesečev sekstil Uran ima nultu toleranciju na tajne; tjera na istinu. Zapitajte se: Želite li biti otkriveni? Zato što ćete uskoro biti otkriveni, a ako se to dogodi, to je vjerojatno zato što ste nesvjesno htjeli da se to dogodi. Razmisli o tome.

3 horoskopska znaka čija se tajna afera otkriva tijekom mjesečevog sektilnog Urana počevši od 23. januara 2022.:

 

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Zbijat ćete se i vrijeđati kada vas sadašnji partner uhvati u tajnoj ljubavnoj vezi, a čak ćete to i pokušati poreći. Morate se zapitati zašto se trudite da sve to izgleda kao velika fikcija koja je samo u glavi vašeg partnera.

Gasiranje vašeg partnera samo će učiniti da izgledate loše, iako sekstilni Mjesečev Uran jako podržava plinsko osvjetljenje i pokušava učiniti da drugi izgledaju kao budala.

Ponos ti je toliko na putu, Ovne, tijekom ovog tranzita, da jednostavno nećeš odustati. Bit ćete otkriveni, lagat ćete i poricati, a na kraju će vaš partner točno saznati tko ste, od čega ste napravljeni i zašto vas mora napustiti.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2