3 horoskopska znaka koji će imati težak tjedan od 17. do 23. januara 2022.

3 horoskopska znaka koji će imati težak tjedan od 17. do 23. januara 2022.

16 siječnja, 2022 0 By Admin

Neke dobivamo, a neke gubimo, a iako ovaj tjedan ne obećava potpuni gubitak, bit će vrlo teških trenutaka za određene znakove Zodijaka. Mjesec nasuprot Plutona neće puno pomoći, jer ovaj tranzit za nas započinje tjedan s negativnim praskom.

Ovaj tjedan imamo i Uran koji ide izravno, što je gotovo jamstvo da će sukob i kaos napraviti tribinu. Mjesec nasuprot Merkuru će doprinijeti našoj nesposobnosti da progovorimo, kažemo što nam je na umu ili jednostavno donesemo ispravnu odluku.

Kada 19. uđemo u Sunce Vodenjaka, također pozivamo Mjesec nasuprot Saturnu u naše živote, što može učiniti sjajnu Vodenjakovu energiju malo manje snažnom i malo ograničenijom. Do kraja tjedna trebali bismo se malo izjednačiti s Mjesečevim trigonom Venerom. Ironično, ovaj će tjedan naše ljubavne živote ostaviti netaknutim, ali naše umove u neredu.

3 horoskopska znaka koji će imati težak tjedan od 17. do 23. januara 2022.:

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Ono što će vam postati sasvim očito, Vagi je da ovaj tjedan ne možete održati dobro raspoloženje. To je poput efekta snježne grudve; postajete sve gori i gori kako tjedan odmiče, a do kraja tjedna bit ćete toliko naviknuti na to da nećete ni primijetiti koliko stres tjedna mijenja vašu stvarnu osobnost.

Dopuštaš da to dođe do tebe, a to nije kao ti, Vaga. Vaša vaga je potpuno izvan ravnoteže i iz nekog razloga ih čak ni ne pokušavate vratiti na pravi put. Ono što vam ovaj tjedan doista predstavlja je ideja da vam je potreban pravi odmor; ne samo slobodan dan, već VRIJEME slobodno da se pregrupirate, da budete sami, da se sjetite tko ste.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2