3 horoskopska znaka koji će imati SJAJNU SEDMICU od 17. do 23. januara 2022.

3 horoskopska znaka koji će imati SJAJNU SEDMICU od 17. do 23. januara 2022.

16 siječnja, 2022 0 By Admin

Kakav zanimljiv niz tranzita imamo ovaj tjedan. Iako postoji nekoliko prepreka na našem putu, ono što će ovaj tjedan učiniti tako sjajnim za nekoliko znakova je naša sposobnost da se izdignemo iznad nedaća i zablistamo unatoč tome što nas pokušava srušiti.

Ovaj tjedan počinjemo punim Mjesecom u Raku, na putu prema Lavu, a završavamo ovaj tjedan s Mjesecom u Vagi i Mjesecom u konjukciji Venere. Kao da ćemo napraviti 180, što znači da ćemo prijeći iz mraka u svjetlo za tjedan dana.

Također gledamo u Mjesec Djevice u trigonu Mars i Mjesec nasuprot Jupitera sredinom tjedna. To je gotovo savršena postava da nas odvede iz mraka u svjetlo, jer ovaj tjedan obećava velike događaje i velika postignuća koja dolaze.

Dugoročno gledano, uvijek je na nama da od tranzita napravimo što želimo. Neki si ljudi dopuštaju da padnu niz zečju rupu, dok drugi jednostavno odbijaju sići s brodom. A mi vam kažemo više snage! Ustanite, znaci! Podignite se iznad magnetske privlačnosti tame.

3 horoskopska znaka koji će imati sjajan tjedan od 17. do 23. januara 2022.:

 

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Ono što gledate ovaj tjedan je veliko postignuće i teret brige s vaših ramena. Osjećali ste pritisak na poslu, kod kuće, i to jednostavno nije popuštalo, a vi ste se kolebali na tom osjećaju da želite jednostavno odustati, potpuno.

Znate da ne možete odustati jer to nije opcija, pa tijekom ovog tjedna preuzimate na sebe da povećate svoju igru. Da, tako je, stavljate još veći pritisak na sebe da postignete i postignete, ali ovaj put imate kontrolu nad vama; ne pokušavate ispuniti tuđa očekivanja.

Vi ste vatrena lopta zamaha i uistinu prezirete sebe kada ne živite u skladu sa svojim standardima. Ovaj tjedan je onaj u kojem ćete nadmašiti čak i vlastite razine postignuća.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2