3 horoskopska znaka koji će biti NAJSRETNIJI U LJUBAVI tijekom Sunčevog kvadrata Jupitera od 16. januara 2022.

3 horoskopska znaka koji će biti NAJSRETNIJI U LJUBAVI tijekom Sunčevog kvadrata Jupitera od 16. januara 2022.

15 siječnja, 2022 0 By Admin

Tri sretna horoskopska znaka dobivaju blagoslov ljubavi kada Sunce u kvadratu s Jupiterom počinje.

Zamislite najveći, najljepši planet koji postoji – Jupiter, okupan veličanstvenom sunčevom svjetlošću, živ u svojim jedinstvenim uzorcima i vrtlozima, sav prekrasan, moćan i uzbudljiv.

To je ono što imamo, u smislu utjecaja, kada je u pitanju Sunčev kvadrat Jupitera. Njegov utjecaj na nas je izvanredan i pozitivan. Zaljubljen?! To je kao konačni kozmički blagoslov i toliko će ljudi donijeti veliku sreću.

Sunčev kvadrat Jupitera toliko je ispunjen pozitivnom energijom da nećemo moći a da ne podlegnemo njegovom obilnom toku sreće.

Kad se osjećamo dobro, ležerni smo i velikodušni, a takva reakcija je ono što će nas učiniti sretnima u ljubavi. Ovdje je samopouzdanje ono što se može uzeti, a s ovakvim stavom koji lebdi u nama, vrlo ćemo lako privući ljubav na naš način.

Dakle, sreća u ljubavi jest, a za tri znaka zodijaka ova će sreća donijeti radost, povjerenje, zanimanje i uzbuđenje u naš svijet. Osjećat ćemo se kao da otvaramo svoja srca svima; ovo nije vrijeme za uskraćivanje sebi dobrog života, dapače, upravo je suprotno.

Iskoristite ovaj tranzit, i ako se osjećate dobro. Nemojte sumnjati u to. Ostanite na meti!

3 horoskopska znaka koji su najsretniji u ljubavi tijekom Sunčevog kvadrata Jupitera od 16. januara 2022.

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Vrijeme je da odbacite sumnju i pustite prirodi da učini svoje, znači, vrijeme je da pustite ljubav unutra, Rak. Možete ostati sami samo toliko dugo, a to uključuje ideju da ste možda već s nekim kome nedostaje poriva da stvari poboljša.

Znate što trebate učiniti da stvari bude bolje, a to je boriti se za sebe i svoj ljubavni život. Sreća je na vašoj strani u obliku Sunčevog kvadrata Jupitera, jer vas tjera da shvatite da je to to: vaš jedan život živite upravo sada, i ako ga želite voljeti i živjeti, onda morate to i ostvariti.

Osjećate se samopouzdano i spremni na rizik. Shvaćate da zamah mora biti uzrokovan ako dođe do promjene i sada ste spremni pokrenuti taj motor. Jupiter vas podržava i daje vam do znanja da što god učinite, vrijedi. Jedan život za život, Rak – počni živjeti sada!

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2