3 horoskopska znaka čija se KARMIČKA VEZA ZAVRŠAVA tijekom Neptuna Sextile Plutona od 16. januara 2022.

3 horoskopska znaka čija se KARMIČKA VEZA ZAVRŠAVA tijekom Neptuna Sextile Plutona od 16. januara 2022.

15 siječnja, 2022 0 By Admin

Kada se karmička veza završi, mnogi od nas kažu: “To je trebalo biti.” Kao što je iskustvo boravka u toj vezi za obje strane trebalo biti, tako je i njezin završetak.

Drugim riječima, mi stvaramo karmičke veze s ljudima kako bismo ih doživjeli… A kada se te veze moraju prekinuti, neka bude, i tako je kako treba. Jer kako može drugačije? Razmisli o tome.

Kada uspostavimo duševnu vezu s nekim, posebno s nekim s kim se gotovo odmah osjećamo prirodno, primorani smo tu vezu zadržati snažnom.

U jednom ili drugom trenutku, mi ćemo dovršiti tu karmičku vezu. Trebali smo tu osobu u našim životima da nas nauči određenu lekciju, a kada prepoznamo da nas ovaj odnos više ne uči, moramo ići dalje.

Ponekad ljudi dođu u naše živote kako bi nas naučili stvarima o nama samima, a ponekad njihov boravak u našim životima (ili, našem u njihovom) ima rok trajanja. Kad je gotovo, gotovo je.

Doživjet ćemo utjecaj Neptunovog sekstila Plutona, koji potiče završetke i pokreće plamen novih početaka.

Zbog cerebralne prirode uključenih planeta, ono što dovodi do kraja jednog od ovih karmičkih odnosa je dobro promišljeno; Ako smo mi ti koji to okončavaju, onda imamo dobar razlog. Ono što sigurno znamo je da Neptun sekstil Pluton djeluje kao neka vrsta čistača nepca; možda je vrijeme za sljedeći tečaj.

3 horoskopska znaka čija se karmička veza završava tijekom Neptuna Sextile Plutona od 16. januara 2022.

 

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Već dugo to intuitirate, Ovne – završetak karmičke veze u vašem životu završava se već godinama.

Neptun sekstil Pluton samo olakšava uvid u ono što vam je pred očima: potrebu da kažete zbogom. Volite se brzo kretati, ali ste se držali ove veze, koja bi mogla biti član obitelji, prijatelj ili romantični partner.

Vidjeli ste kraj pred svojim licem, ali ste ga predugo poricali. Ono što je očito je da je ova veza… prekinuta.

Možda je u pitanju bol u srcu, ili može biti čist zamah, ali ovdje nema ljutnje; ovo je neophodan dio toka prirode, a ostvaruje se tijekom Neptunovog sekstila Plutona.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2