TEST LIČNOSTI! – Koliko u tebi ima DOBROTE, a koliko ZLOBE! – Anđeo kojeg izabereš OTKRIVA SVE O TEBI!

TEST LIČNOSTI! – Koliko u tebi ima DOBROTE, a koliko ZLOBE! – Anđeo kojeg izabereš OTKRIVA SVE O TEBI!

1 prosinca, 2021 0 By Admin

PRVI ANĐEO:

Vama je jako stalo do života i do vlastite sreće. Isto tako to želite i svim ljudima koji su vam dragi i onima koje volite. Oni koji vam nisu dragi, ne pogađa vas previše njihova bol, ali ni ne naslađujete se njihovom boli i problemima.

Čak vam na momente možda i dođe žao, ali onda sami sebi kažete da je red da svatko dobije ono što zaslužuje. Volite vesele ljude, a ne one koji samo kukaju i samosažaljevaju se.Zato što onda te negativne vibracije prenesu i na vas.

Nije nikome život lak, ali neće biti lakši ako stalno kukaju. Time samo zamaraju sve oko sebe i traže suosjećanje. Vi ste osoba koja je puna razumijevanja i koja će pomoći ako je u mogućnosti, ali ne možete shvatiti da netko neprestano može kukati.

Također ne volite osobe koji od sebe predstavljaju patnike i žrtve, a vrlo dobro znate kakvi su u duši i da nije sve onako kako se predstavljaju.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Za takve osobe ne želite imati ni vremena ni razumijevanja. Jer, tko vas sluša kada je vama teško!? Nitko ili samo rijetki. Vi ste u duši dobra osoba sa puno razumijevanja i suosjećanja, ali ne uvijek i ne za svakoga.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2