3 horoskopska znaka koji će imati TEŽAK mjesec decembar 2021.

3 horoskopska znaka koji će imati TEŽAK mjesec decembar 2021.

1 prosinca, 2021 0 By Admin

Decembar je složen mjesec; skloni smo previše razmišljati i nedovoljno raditi. Lako bi nas mogao uhvatiti osjećaj nadolazećeg mraka, a za neke horoskopske znakove to bi moglo dovesti do zimske depresije.

Kraj godine znači razmišljanje o svim mjesecima koji su nas doveli do ovog trenutka, a za neke horoskopske znakove godina je imala nekoliko neželjenih iznenađenja koja su do sada već sva otkrivena.

Gdje smo se možda na početku godine osjećali snažno i moćno, za neke se dogodilo previše negativnih stvari da bi to bilo vrijeme slavlja.

Neptune Izravno se događa čim mjesec počne, a to bi moglo značiti da je za neke stvarnost malo preteška. Kada smo imali retrogradni Neptun, uspjeli smo pobjeći kroz naše umove do određenog stupnja.

To znači da bismo, ako nas nešto muči, mogli pronaći način da se izvučemo iz lošeg osjećaja.

Sada, s Neptune Izdravno, vratili smo se rješavanju ovih problema ispred i u središtu. Ako smo bili dovoljno nesretni da smo se nosili s nečim tragičnim ili tužnim tijekom prošle godine, onda će se SADA sve vraća.

Ovaj mjesec donosi visoke, krhke emocije i vrlo malo mentalne snage za borbu protiv tog nježnog stanja.

Dok se Sunce Strijelac može koristiti kao izvor snage, također može proizvesti dramu u obitelji, a za neke bi to moglo biti prilično istaknuto događanje tijekom ovog mjeseca.

Možete predvidjeti pretjerano emocionalne odgovore i osjećaj da nitko nije zadovoljan s čime god se susreo. Ovaj mjesec okupit će mnoge ljude, sve nesretne, koji se jako trude da ne budu nesretni i koji ne uspijevaju zbog prevelike težine svega što im se dogodilo ove godine.

3 horoskopska znaka koji će imati težak mjesec decembar 2021.:

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Možda ćete doživjeti iskustvo da se nikada nećete osjećati zadovoljno tijekom ovog mjeseca, Lave. Htjet ćete promjenu, i dobit ćete je, iako neće ispasti onako kako želite. Možda ćete učiniti nešto drastično, a ipak će vam trud i dalje nedostajati da vam pruži ono što želite.

Ljubavni odnosi su za Lava u tom razdoblju potreseni i bilo bi dobro da napravite popis onoga što vam je na umu kako biste mogli pristupiti svom partneru na takav način da on želi biti dio promjene; drugim riječima — nemojte ih napadati.

Postavite siguran prostor za razgovor s njima i riješite svoje probleme u korijenu prije nego što postanu olupine vlaka. Zbog retrogradnog Chirona, njegovat ćete stare rane, ali kada Chiron krene izravno 19. prosinca, bit ćete potpuni sa svojim izborom da napustite ono što vam uzrokuje duševnu tjeskobu i bol u srcu.

Možda će to biti težak mjesec za izbor, ali kao Lav, uvijek se izdižete iznad vlastite boli. Jako je zamorno biti ‘jaki’ cijelo vrijeme, ali bolje je od alternative, zar ne?

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2