3 horoskopska znaka koji će u LJUBAVI dobiti sve ono što oduvijek ŽELE i TREBAJU tijekom Veste u Škorpionu od 17. novembra

3 horoskopska znaka koji će u LJUBAVI dobiti sve ono što oduvijek ŽELE i TREBAJU tijekom Veste u Škorpionu od 17. novembra

16 studenoga, 2021 0 By Admin

Jedna od najboljih osobina koje dolaze zajedno s tranzitom zvanom Vesta  je sposobnost da će svi horoskopski znakovi morati proći kroz BS.

Recimo, na primjer, vi ste polovica situacije para. Nešto vam je na umu — to treba reći, ali niste sigurni da imate dovoljno živaca da to samo ispljunete.

Sada, ne samo da je čin izgovaranja onoga što vam je na umu bitan, već će stvoriti scenarij koji će vam oboma olakšati život.  Ako postoji nešto što treba reći, vrijeme je da to kažete.

A Vesta u Škorpionu je povoljno vrijeme za komunikaciju i uspjeh. Određenim horoskopskim znakovima to će biti lakše nego drugim znakovima.

Dakle, ako želite da vaš ljubavnik ‘radi tu stvar’ u krevetu – recite mu. Ako mislite da biste željeli učiniti nešto posebno sa svojom voljenom osobom što nikada prije niste učinili.

Vrijeme je da im kažete što vam je na umu. I ako postoji nešto što želite, u ljubavi, dobit ćete ono što želite, ali ovdje je ključ ‘napor’.

Potrudite se, osvojite nagradu. Tako funkcionira Vesta u Škorpionu.

3 znaka zodijaka koji će u ljubavi dobiti  sve ono što žele tijekom Veste u Škorpionu od 17. novembra:

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Energija Škorpiona čini da se stvari osjećaju strašno, trenutno – da im je potrebna ozbiljna akcija.

Nemate problema reći što vam je na umu, iako ste u prošlosti oklijevali, što dovodi do katastrofalnih rezultata.

Nakon što ste naučili lekciju, spremni ste za rad s Vestom u Škorpionu, što znači da ste potpuno u ispravnom stanju uma da radite neke zahtjevne prirode s ljubavlju.

Pa, nadamo se da će vaša isporuka biti ljubavna, ali bez obzira je li to ili ne, uskoro ćete svojoj voljenoj osobi dati do znanja što želite u ljubavi.

Vaše riječi će biti učinkovite; govorit ćete svoju istinu kakvu poznajete, a to će vašeg partnera ostaviti u stanju šoka.

Oni znaju da je to sada njihov potez, a s Vestom u Škorpionu koji ih također podupire, postoji velika šansa da će vaš odnos porasti na nove razine duboke ljubavi.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2