3 znaka zodijaka koji će imati JAKO PUNO SREĆE U LJUBAVI za vrijeme Mjesečevog kvadrata Venere 15. novembra

3 znaka zodijaka koji će imati JAKO PUNO SREĆE U LJUBAVI za vrijeme Mjesečevog kvadrata Venere 15. novembra

15 studenoga, 2021 0 By Admin

Kada imamo dovoljno sreće da doživimo tranzit kao što je Mjesečev kvadrat Venere, možemo otkriti da je ta vrsta sreće obično koncentrirana na naše ljubavne živote.

Mjesečev kvadrat Venera izaziva introspekciju, a često, kada si dopustimo dobar pogled u sebe, saznamo što možemo učiniti da poboljšamo svoje živote.

Kada poboljšamo svoje živote i stil života, postajemo privlačniji za pozitivnu energiju, koja zauzvrat privlači pozitivne ljude.

Ovo je dobro vrijeme za to, a pada 16. novembra. Budući da smo trenutno u srcu sezone Škorpiona, možda se također osjećamo donekle sposobnima – kao u ‘zavodljivom’.

Ovo je fantastična mješavina ljubavi, požude i inteligencije i može se osjećati kao “sreća” ako to možemo vidjeti na taj način. Ipak, to nije sreća; to je Mjesečev kvadrat Venera. – Ti si sigurno moja sretna zvijezda.

Što je ‘sreća u ljubavi’? Je li to da se netko zaljubi u tebe? Je li to znati da je vaš ljubavni život postavljen za život? Je li konačno pronaći nekoga kome možete vjerovati? Vrlo je moguće da su sve ove stvari, i više od toga.

3 znaka zodijaka koji će imati sreće u ljubavi za vrijeme Mjesečevog kvadrata Venere 15. novembra 2021.:

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

S Venerom kao vašom vladajućom planetom, svi ste zaljubljeni u ljubav i sami stvarate sreću gdje god da krenete. To je zato što vjerujete u sebe, Bik, a tijekom Mjesečevog kvadrata Venere ne samo da ćete odavati samopouzdanje i ljubav prema sebi, već ćete svi oko sebe uvjeriti da ste osoba broj jedan u koju ćete biti zaljubljeni.

Vaše moći zavođenja bit će potpune, dapače, imat ćete puno voljnih igrača za odabir ako želite takvo što.

Šanse su, međutim, da svu svoju ljubav čuvate za jednu osobu. Kako se ova osoba podigla na vrh i privukla vašu pažnju upravo je ono zbog čega je ta osoba vrijedna vašeg vremena. Imate sreće u ljubavi, ali tijekom Mjesečevog kvadrata Venere ta sreća će rasti eksponencijalno.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2