3 horoskopska znaka koji će biti IZDANI tijekom Merkura u konjunkciji Marsa u Škorpionu 10 -12. novembra

3 horoskopska znaka koji će biti IZDANI tijekom Merkura u konjunkciji Marsa u Škorpionu 10 -12. novembra

9 studenoga, 2021 0 By Admin

Kad smo već u dobi imali smo barem jednog dobrog prijatelja ili romantično zanimanje koje nam je omogućilo da saznamo što je ljubav. Možda bismo također mogli reći da smo izdani.

Vrlo mali broj horoskopskih znakova izvlači se živjeti životom koji ne uključuje izdaju, a jedna stvar s kojom se svi možemo složiti: to je jedna od najgorih stvari koja se može dogoditi i jedna je od najtežih stvari koje se treba odreći.

Još je gori koncept radovanja što će biti izdani. Ponekad jednostavno znamo da dolazi, i možemo okrenuti glave, misleći da to možemo poželjeti.

S Merkurom u konjunkciji Marsom u Škorpionu, gledamo na porast ponašanja koje uzrokuje izdaju. Gledamo na narušeno povjerenje, nepoštivanje, oštre, povrijedne riječi i mogućnost strašnog otkrića.

Nije zabavan tranzit. A tijekom tog vremena neki od nas horoskopskih znakova možda će shvatiti svoje najveće strahove. Lagali su nas. Stavili smo srce i dušu na kocku, i na kraju — lagali su nas. Izdan. Merkur u konjunkciji Mars u Škorpionu otkrit će istinu, a u ovom slučaju istinu nije lako prihvatiti.

Znakovi zodijaka koji će biti izdani tijekom Merkura u konjunkciji Marsa u Škorpionu 10. – 12. novembra 2021:

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Iako je nadaleko poznato da se s vama teško nositi, sigurno ne zaslužujete da vas izdaju. Zadajete li ljudima teškoće jer im ne vjerujete? Naravno, hoćeš. Činite li im da se osjećaju kao da nikada ne mogu ispuniti vaše standarde? Gotovo svaki dan svog života, da.

Ponašate li se kao general armije, šefujete li voljenima i govorite: “To je za vaše dobro”? Da, radiš to non-stop, ali zaslužuješ li da te lažu? Ne, nećeš.

A laž će biti razotkrivena tijekom Merkura u konjunkciji Marsa u Škorpionu 10. novembra, a to ćete znati kao izdaju. Učinio si ono što nisi htio, onu stvar za koju ti je srce govorilo da ne činiš: povjerio si nekome svoju ljubav i svoj život, a sada — vidiš njihove prave boje, i to boli, Ovne. Tako mi je žao, ali uskoro ćeš biti ozbiljno izdan.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2