OVA 3 horoskopska znaka će imati VRLO TEŠKU SEDMICU, a evo i kako…

OVA 3 horoskopska znaka će imati VRLO TEŠKU SEDMICU, a evo i kako…

8 studenoga, 2021 0 By Admin

Zadovoljstvo jedne osobe je bol druge osobe, a ovisno o tome tko ste i pod koji horoskopski znak spada vaš datum rođenja, možda ste netko tko na grub način doživljava prolaze tjedna.

Također možete pogledati oko sebe na druge jer se čini da imaju potpuno pozitivno iskustvo. Možda to ne razumijete i pitate se: “Kako to da se tako dobro zabavljaju kad se ja ovdje osjećam tako loše?”

Ovaj tjedan osjetit ćemo intenzivan učinak Mjesečevog trigona Urana i Merkura u opoziciji Urana, sve dok živimo kroz Sunce u Škorpionu.

Tranziti Urana ponekad mogu biti teški, jer imaju tendenciju da zabrljaju s našom percepcijom. Naša neposredna okolina može izgledati prljavo i potišteno, čak i ako sjedimo usred prekrasnog vrta.

Kad su percepcije pogrešne kao što će biti naše raspoloženje jača. Za neke to može izgledati kao depresija, a za druge možemo postati gadni ili nepristojni.

Možda se borimo sa svojim unutarnjim demonima, a čineći to, uništavamo svoje prijatelje i obitelj u svađi. Kraj tjedna može pružiti utjehu.

Tri horoskopska znaka koji će imati tešku sedmicu od 8. do 14. Novembra:

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Ovo je tjedan u kojem se odjednom osjećate kao da ne pripadate kao da se svijet kreće brzinom za koju ne znate možete li se nositi ili složiti. Doživjet ćete osjećaj gubitka kao da vam se nešto udaljava, a to vam se ne sviđa.

Uglavnom vam se to ne sviđa jer se čini da su svi ostali tu, u toku sa svim novim promjenama. Niste spremni za ‘metaverzum’ — Merkur Opozicija Uran pobuđuje vaš bijes i u velikom ste iskušenju pustiti verbalni pakao na sve one koji, čini se, obožavaju zamah promjene.

Ovaj tjedan vam daje do znanja da još uvijek učite i da želite ići svojim tempom. Želite iskusiti vlastiti život pod vašim uvjetima i osjećate da su stvari izvan vaše kontrole.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2