3 horoskopska znaka koji će se ODLJUBITI tokom Novembra i čija će veza biti UPITNA!

3 horoskopska znaka koji će se ODLJUBITI tokom Novembra i čija će veza biti UPITNA!

4 studenoga, 2021 0 By Admin

Dobrodošli u astrologiju u novembru, gdje smo započeli s Mjesecom u Vagi, čineći ljubav upitnom za mnoge znakove zodijaka.

Dakle, krenuli ste naprijed i učinili ono što ste sebi obećali da nikada nećete učiniti – otišli ste i zaljubili se. Ali to je bilo tada i ovo je sada, a budući da ste spontani i slobodni, učinili ste ono što ste znali da će se dogoditi: odljubili ste se.

Pa nisi bio sam. Imali ste pritisak Mjeseca u Vagi da ubrzate stvari, i iskreno, samo ste vjerni sebi. To je dio onoga što ovomjesečni horoskop donosi ljudima.

Ponekad ono što bi moglo zvučati kao tragedija ili razočaranje zapravo je samo svemir koji balansira vagu za nas. Kada se odljubimo, ono što zapravo radimo je da budemo iskreni prema sebi. Bilo je super dok je trajalo, a sad je “kaput”.

Dobrodošli u ludu astrologiju studenog, gdje smo započeli s Mjesecom u Vagi, čineći ljubav upitnom za mnoge znakove zodijaka.

Osjećate li se kao da možda nemate istu razinu zaljubljenosti u svoju osobu kao nekada?

Mislite li da biste bili sretniji da nije na vama pritisak da se zaljubite?

Jeste li vodili onaj razgovor sa svojom osobom u kojem razgovarate o značenju “biti zaljubljen” i “voljeti osobu”?

Iznenadili biste se koliko se ljudi mogu uvrijediti kada im kažete da ih volite, ali niste ‘zaljubljeni’ u njih.

3 horoskopska znaka koji će se odljubiti tokom Novembra 2021. godine:

BIK (20. travnja – 20. svibnja)

Upravo su ti rekli da si ti najposebnija osoba u nečijem životu i da je ludo zaljubljen u tebe.

Vaša prva reakcija je drhtavi osmijeh i nervozni želudac. Vjerojatno biste se mogli vidjeti kako je ostajete dugo, ako ne zauvijek, ali ‘zaljubljeni’ u nju? ne ah.

Mjesec studeni vam daje jasnoću; i s čistim umom i poštenjem u srcu, sigurno znaš da više nemaš onu istu iskru ljubavi prema svojoj posebnoj osobi.

Volite li ih? O da, volite, ali jeste li zaljubljeni? Pa, možda ste bili prije samo nekoliko dana, ali ste prevrtljivi – i volite biti prevrtljivi.

A ono što vam govori vaša prevrtljivost je upravo ono što vam govori Mjesec u Vagi: Više niste zaljubljeni u osobu o kojoj je riječ.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2