3 horoskopska znaka čiji se ODNOS i LJUBAVNI ŽIVOT MIJENJA tijekom Merkura u Škorpionu od četvrtka, 5. novembra 2021.

3 horoskopska znaka čiji se ODNOS i LJUBAVNI ŽIVOT MIJENJA tijekom Merkura u Škorpionu od četvrtka, 5. novembra 2021.

4 studenoga, 2021 0 By Admin

Merkur u Škorpionu spaja ideju komunikacije i strastvenog pogona. U ljubavi, to je mjesto na koje dolazimo u našoj vezi gdje više ne želimo sjediti u sjeni, čekajući da nam se prizna kao dio romanse koja se čini skrivenom.

Energija Merkura tjera nas da progovorimo, a Škorpion se pobrine da se to učini, tako da će se naši odnosi promijeniti.

Jeste li ikada bili u sjeni ljubavne veze? Mnogi od nas su bili upravo tamo, i to je  nepoštovanje. Želimo da naša druga druga osoba prizna naše partnerstvo. Ovaj tranzit nas također tjera na objave i promjene.

Merkur u Škorpionu je poput nebeskog roga u koji se mora puhati da bi svijet znao da nešto postoji. Možda čak sugerira da izađemo iz sjene kako bismo nekome dali do znanja da ga volimo.

3 horoskopska znaka čiji se odnos i ljubavni život mijenja tijekom Merkura u Škorpionu od četvrtka, 5. novembra 2021.

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Previše ste jaki i žestoki da biste bili nečiji pomoćnik, pogotovo u ljubavnoj vezi. I to je ono što biste se mogli osjećati upravo sada – osoba sa strane, koja čeka pravo vrijeme da bude prepoznata.

Ti si važan! Niste neka prolazna faca, niti ćete stajati uokolo čekajući da se vaš partner pomiri s činjenicom da ste vas dvoje zaista u ovome zajedno. Merkur u Škorpionu će doliti ulje na vašu osobnu vatru, a vi ćete govoriti što mislite.

Vaš partner ili ljubavni interes shvatit će poantu, vi niste od onih koje treba zanemariti.

Ako su u vezi s vama, onda su sigurno dobili nagovještaj da niste nasilnik. Zahtijevate priznanje. Nećete se zadovoljiti time da ste nečija tajna romansa.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2