Tri horoskopska znaka koji će se ŽELJETI RASTATI tijekom Sunca nasuprot Neptuna počevši od 14. septembra 2021. i zapitat će se ŠTO SE DOGAĐA!

Tri horoskopska znaka koji će se ŽELJETI RASTATI tijekom Sunca nasuprot Neptuna počevši od 14. septembra 2021. i zapitat će se ŠTO SE DOGAĐA!

14 rujna, 2021 0 By Admin

Sunce nasuprot Neptuna može biti posebno izazovno jer se ovaj tranzit poigrava s našim raspoloženjem i osjećajem samozaštite.

Budući da je ovaj aspekt Neptuna retrogradan, ovdje se možemo osloniti na određenu dodatnu dinamiku – uvid, pobunu i želju za obnovom.

Uz retrogradno Sunce nasuprot Neptuna, bit ćemo svladani s potrebom za promjenom, novim smjerom. Za neke se može pojaviti hitna potreba za svrhom, popraćena mučnim idejama: “Tko sam ja i zbog čega sam ovdje?”

Ova pitanja, iako naizgled beznačajna i pomalo preširoka da bi se na njih moglo odgovoriti, također će potaknuti potrebu u nama da preispitamo svoje okruženje. Pitat ćemo svoje ljubavne živote, živote svoje obitelji, sve je pod znakom pitanja.

Za neke bismo mogli ući u ideju da je jedini način napretka doslovno odvojiti se od onih za koje smo vezani – možda predugo.

Nemojte se iznenaditi ako vam se javi želja napustiti voljenu osobu. Na vama je da odlučite kako ćete ovo završiti – neki će biti hladni i okrutni, dok će drugi dobro razmisliti i pokušati zadržati pristojnost. U svakom slučaju, za tri znaka Zodijaka, raskid će se osjećati kao da je u redu.

3 horoskopska znaka koji se žele rastati tijekom Sunca nasuprot retrogradnosti Neptuna počevši od 14. septembra 2021. su:

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Velike su šanse da će ovaj tranzit izazvati osjećaje dubokog razočarenja u vašem ljubavnom životu i osobi s kojom ste u vezi. I kako to već ide s vama, Ovnovi, ponekad ste manje taktični u svom pristupu.

Možda biste htjeli učiniti nešto sa stilom i gracioznošću, ali vaša ćud i nestrpljenje ometaju vas i tjeraju vas da se ponašate grubo. Sunce nasuprot retrogradnog Neptuna ne sjedi dobro u vašem svijetu i uznemirit će vaše razmišljanje do te mjere da ćete možda htjeti prekinuti s partnerom za to vrijeme.

14. rujna mogao bi označiti kraj vašeg ljubavnog života, pa se morate zapitati je li to doista ono što želite. Nalazite se pod utjecajem zvijezda i iako se trenutno možete osjećati opravdano i napuhano, ovo bi mogao biti potez zbog kojeg ćete požaliti. Dobro razmislite prije nego što postupite tijekom ovog tranzita, Ovnovi.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2