OVA 3 horoskopska znaka će imati VRLO TEŠKU SEDMICU koja je počela 13. i traje do 19. septembra., a evo i zašto…

OVA 3 horoskopska znaka će imati VRLO TEŠKU SEDMICU koja je počela 13. i traje do 19. septembra., a evo i zašto…

14 rujna, 2021 0 By Admin

Postoje tri horoskopska znaka koji će imati težak tjedan koji počinje u ponedjeljak, 13. septembra 2021. godine, a ti izazovi mogu potrajati do nedjelje, 19. septembra 2021. godine.

Ono što nekome uspijeva može biti štetno za drugog, pa će tako i proći ovaj tjedan.

Ovaj tjedan imamo mnogo zanimljivih i žestokih tranzita, a kao što je spomenuto, za neke je božansko, dok za druge graniči s paklenim.

Neki znakovi Zodijaka možda neće pronaći čudesna uzbuđenja koja su tražili ovog tjedna. Ono što je dobro znati je da je to samo privremeno stanje postojanja.

Sada smo u srcu sezone Sunca u Djevici, što može biti vrlo inspirativno. Ono što ga tjera da skrene s puta je kako se poklapa s Marsom u Vagi i Mjesečevim kvadratnim Merkurom kako se tjedan odmiče.

Tu vidimo sukob i zabunu. To je također kada smo skloni reći pogrešnu stvar u krivo vrijeme.

I iako to možda neće biti zapamćeno grozno, bit će tu i tamo nekoliko poteza, tijekom tjedna za određene određene znakove.

Pazite na samozavaravanje i traženje pogrešnih stvari. Možda ne znate dok donosite tu lošu odluku, ali uhvatit ćete na vrijeme da promijenite rutu.

Slušajte svoju nutrinu u vezi ovoga. Ako se osjećate loše – nemojte uskočiti.

Horoskopski znakovi koji će imati težak tjedan od 13. septembra 2021. su:

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Energija Djevice vam baš i ne pristaje; ne sviđa vam se kako se osjećate, ali srećom imate Mars u Vagi koji će vam pomoći da se uravnotežite. Ono što će vam ovaj tjedan biti pomalo neugodno, Ovnovi, jest osjećaj da nitko ne razumije ono što govorite.

Nastavljate govoriti jasno, a opet se osjećate kao da govorite strani jezik jer nitko na vas ne reagira onako kako vi želite.

Ovo nije vaš ego – to je pravi prikaz pogrešne komunikacije. Ne radite ništa loše, samo utjecaj Merkura u Vagi čini da vas nitko ovaj tjedan ne ‘dobije’.

Osjećate se kao da ste upravo sišli s Marsa, osim što nitko ne bulji u novog posjetitelja; samo se češu po glavi i pitaju se tko si ti.

Ne volite da vas ignoriraju, i žao mi je što ovo može biti tjedan dana ispunjeno takvim tretmanom.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2