3 horoskopska znaka koji odbacuju ljubav tijekom Mjesečevog sekstila Saturna u Strijelcu počevši od 12. septembra 2021. godine

3 horoskopska znaka koji odbacuju ljubav tijekom Mjesečevog sekstila Saturna u Strijelcu počevši od 12. septembra 2021. godine

12 rujna, 2021 0 By Admin

Određeni horoskopski znakovi koji odbacuju ljubav tijekom Mjesečevog sekstila Saturna u Strijelcu to će učiniti od 12. rujna 2021. godine.

Kada je Strijelac u Sextilu, radi u koordinaciji s Vagom i Vodenjakom.

To znači da je dotični znak  Strijelac, vatreni znak, usklađen s Vagom i Vodenjakom, dva potpuno različita znaka, oba će utjecati na ishod sekstila i kako to utječe na nas.
Da bismo takav događaj protumačili u smislu onoga što možemo očekivati, moramo prikupiti podatke jedan o drugom na znakovima kako bismo vidjeli kako rade sami i zajedno.

U slučaju Sekstila u Strijelcu, možemo vidjeti neke prilično negativne odgovore. Bit će mnogo toga da se kaže “ne”.

Ova vrsta prkosa može se odigrati u ljubavi i romantici. To se događa kada se Strijelac u Sekstilu poravna s Vagom i Vodenjakom.

Jednostavno rečeno, možda ćemo za to vrijeme pronaći istinu. Možda imamo iznenadne spoznaje, probudit će se nešto u nama. Možemo steći uvid koji nam jasno govori da nešto nije za nas.

Možda ćemo čak vidjeti da se to dogodilo u smislu ljubavi  upravo tijekom ovog Sextila konačno ćemo shvatiti da ljubav u našim životima trenutno možda nije ona za nas.

3 Horoskopska znaka koji odbijaju ljubav tijekom sekstila u Strijelcu od 12. septembra2021. su:

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Ovaj će vas tranzit uskoro probuditi, Vaga. Vi ste netko tko voli gledati stvari do kraja. Dovršetak dobro funkcionira u vašem svijetu, a u ljubavi  ne uzimate stvari k srcu, riješite ih, a ako ste s nekim u vezi i stvari nisu savršene, u redu je.

Dajete im drugu priliku. Ali  nešto nije u redu u vašoj vezi i počinjete misliti da možda druga šansa neće popraviti ono što je možda otišlo predaleko i ova vas misao izjeda.

Odmjerili ste sve mogućnosti i sada dolazite do zaključka da ovo doista ne funkcionira. Nakon svih pokušaja da to učinite boljim, možda ćete prihvatiti da ovo ipak neće uspjeti i da vi, Vaga, zaslužujete bolje. Ovo bi moglo postati ljubavna veza kojoj kažete “ne”.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2