DNEVNI HOROSKOP za SVE znakove zodijaka!

DNEVNI HOROSKOP za SVE znakove zodijaka!

11 rujna, 2021 0 By Admin

DNEVNI HOROSKOP za 12. Septembar: Ovan želi samoću, Blizance čeka nešto neočekivano, Raku stiže poziv, Djevici neće pogodovati dan…

 

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

Dobro raspoloženje neće biti naglašeno. Potrebna će vam biti samoća i udaljenost od buke i užurbanog načina života. Iako vam neće trebati nitko, partner će vam htjeti pružiti podršku i zagrljaj kao utjehu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BIK ( 21.04.- 21.05. )

Dan će vam donijeti jednu informaciju preko treće osobe. To što ćete čuti, uljepšat će vam dan i skrenuti misli na to. Vrijeme ćete provesti u obiteljskom okruženju, ali mislima nećete biti prisutni. Vaš partner primjetit će vašu odsutnost.

 

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Dan bi mogao donijeti neke neočekivane situacije u kojima isprva nećete znati kako da postupite. No vrlo brzo ćete se snaći i reagirati na način da se stvari odviju u vašu korist. Osim toga, vaša voljena osoba imat će neke ideje po pitanju vašeg ljubavnog života koje će vas također iznenaditi, ali prihvatit ćete.

 

 

RAK (22.06 – 22.07. )

Baš kada ćete pomisliti kako su vam dani skoro svi isti i kako se ništa bitno i zanimljivo ne dešava kod vas, uslijedit će poziv za druženjem koji ćete prihvatiti. Primjetit ćete odsutnost voljene osobe i postavljati pitanja. Vaš partner prolazi trenutno kroz neko krizno razdoblje, a to ponašanje vas navodi na krive zaključke. Pokušajte mu prići na način da vam se otvori.

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

Moguće su nesuglasice na ljubavnom planu zbog obostrane tvrdoglavosti. Ono što vama treba je kompromis i ravnoteža u vezi. Ne može uvijek jedna strana izaći kao pobijednik, a druga strana ostati u sjeni. Međutim, zvijezde imaju naglasak na ljubav što znači da bi danas mogli sve na miran način riješiti.

 

 

DJEVICA ( 23.08 – 22.09.)

Danas nije dan za neke veće poslove i donošenje nekih odluka, jer zvijezde neće imati utjecaj na to. Jednostavno ostavite sve za neki drugi dan, a dan provedite u miru i druženju sa vama dragim ljudima, te se posvetite sebi i odmoru.

 

Nastavak na idućoj strani (2)

Stranice: 1 2