Između slova “M”, nalazi se i slovo “N”. Na koliko mjesta? I NAJBOLJI će POGRIJEŠITI!

Između slova “M”, nalazi se i slovo “N”. Na koliko mjesta? I NAJBOLJI će POGRIJEŠITI!

3 rujna, 2021 0 By Admin

Dolazim vam sa novom skrivalicom. Danas sa jednom potpuno novom kakvu još niste imali. Moja mašta radi i smišljam kakve bi vam sve skrivalice mogla pripremiti i zato danas nešto sasvim drugačije…

 

Ne prođe ni jedan dan, a da vam ne pripremim barem nekoliko što skrivalica, mozgalica i matematičkih zadataka. Radim tako jer vidim da ih zaista volite riješavati. Svakim danom vaš interes postaje sve veći, sve više vas sudjeluje u riješavanju. Sve više komentara pišete, sve više hvalite i šaljete mi poruke sa vašim prijedlozima. Ovim putem, još jednom, hvala vam svima.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

Za danas sam pripremila isto skrivalicu, ali nešto je drugačija od onih na koje ste navikli. Svaka je drugačija, to se podrazumijeva, ali danas ćete tražiti nešto što do sada još niste. Moram vam priznati da dosta razmišljam i smišljam kako i što da napravim, a da vam pri tome bude zanimljivo i usput drugačije. Naravno da ne bi bilo zanimljivo da su sve iste. Zato je svaki put nešto ipak drugačije.

Sada ću vam ukratko objasniti što sam vam za danas pripremila i što je točno vaš zadatak, te kako da ga riješite.

Znam da dosta vas zna već, ali svaki dan ima novih ljudi koji po prvi put sudjeluju i igraju naše igre.

Za danas sam vam pripremila skrivalicu i vaš zadatak je sljedeći:

Uzela sam tamno crvenu podlogu. Volim tamnije boje podloga i svijetla slova da ipak lakše uočite ono što trebate tražiti. Dovoljno ja to vama sakrijem, kao što se često služim i malim zamkama da vam otežam put do riješenja, pa vas ne želim mučiti još i sa bojama.

 

Nastavak na idućoj strani…

Stranice: 1 2