DNEVNI HOROSKOP za SVE znakove zodijaka!

DNEVNI HOROSKOP za SVE znakove zodijaka!

3 rujna, 2021 0 By Admin

DNEVNI HOROSKOP za 05. Septembar: Ovnu potrebna samoća i mir, Strijelac ostvaruje želju, a OVAJ znak su svađi sa bliskom osobom…

 

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

U danu isped vas, sve što ćete htjeti i što će vam biti potrebno je samo mir. Mir i da vas nitko ništa ne pita i ne traži. Uzmite si dan za sebe i odmorite tijelo, dušu i um. Vaš partner će prepoznati vaše stanje i utjehu ćete naći u zagrljaju. Poziv koji ćete primiti, donijet će vam informacije koje će vam biti vrlo korisne i koje bi vam mogle promijeniti života na bolje.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BIK ( 21.04.- 21.05. )

Dan će proteći bez tenzija i napetosti, a to je najbitnije. Na momente ćete odlutati mislima u neki drugi svijet, ali ubrzo ćete se vratiti. Pratit će vas dobro raspoloženje, a to će se pozitivno odraziti i na vašeg partnera. Bit ćete otvoreni za komunikaciju, te bi mogli riješiti određene stvari koje već neko vrijeme odgađate.

 

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Koliko god da ste se planirali odmoriti u danu koji je ispred vas, ipak ćete imati veoma puno posla i obaveza. Vremena za odmor skoro da neće ni biti. Vaš partner bit će vidno raspoložen i duhovit, te će to na vas pozitivno djelovati i time će vam osviježiti dan.

 

 

RAK (22.06 – 22.07. )

Dan ispred vas bit će vam prilično naklonjen. Sve što dohvatite, sa lakoćom ćete riješavati. Iskoristite ovaj dan u te svrhe, jer češći su oni dani kada vam ništa ne ide od ruke. Primit ćete poziv drage osobe za popodnevni izlazak na kavu. Iskoristite poziv i izađite, dobro će vam doći malo druženja i čašica razgovora.

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

U danu ispred vas bit ćete prilično raspoloženi za vašu voljenu osobu, pa ćete obavljati neke poslove koje ustvari nikad ili gotovo nikad ne obavljate. To će partnera ćete time i oduševiti i nasmijati, jer to nije čest slučaj.  Mogli bi primiti poziv u kojem ćete dobiti neke odgovore na koje već neko vrijeme čekate. Osim toga, osoba za koju imate dvojbe i nepovjerenjem, pokazat će se da nije onakva kakvom se predstavlja.

 

Nastavak na idućoj strani…

Stranice: 1 2