DNEVNI HOROSKOP za SVE znakove zodijaka!

DNEVNI HOROSKOP za SVE znakove zodijaka!

17 srpnja, 2021 0 By Admin

DNEVNI HOROSKOP za 18. JUL: Bik će blistati od sreće, a OVAJ znak će se suočiti sa TEŠKOM ISTINOM!

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

Dan ispred vas neće vam donijeti nove stresove i probleme. Baš naprotiv, donijet će vam sretne i zadovoljne trenutke. Jedan od onih dana kada vam ništa neće moći pokvariti dan.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BIK ( 21.04.- 21.05. )

Dan ispred vas donijet će vam brojne razloge za sreću. Dan će biti ispunjem mirom i ljubavi. Lijepe trenutke također ćete provesti i sa voljenom osobom. Prisjetit ćete se nekih dana i situacija kojih se rado sjećate i o kojima rado pričate. Moglo bi se reći, nostaligičan dan.

 

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Određene osobe prema vama gaje veliku količinu ljubomore. Ljubomorni su na vas kao osobu, kao i na vaš ljubavni život koji u očima drugih izgleda skladniji i sretniji nego što ustvari je. Jedna osoba bi mogla nešto učiniti čime će pokušati narušiti vaše odnose. U svemu tome, bitno je da vjerujete voljenoj osobi.

 

RAK (22.06 – 22.07. )

Vi imate prevelika i nerealna očekivanja, te samim time nerijetko budete razočarani kada se vaša očekivanja ne ostvare ili kada situacija ne ide u pravcu kojim bi vi htjeli. Upravo će tako biti u danu ispred vas. Neka vaša očekivanja će propasti, a to će u vama izazvati različite emocije.

 

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

Vaš partner bi se mogao ponašati čudno te tražiti od vas i zahtjevati neke stvari koje se vama nikako neće dopasti i koje nećete moći podržati. Vaša reakcija bit će burna, što će razljutiti vašeg partnera. Dan ispred vas, mogao bi biti prilično stresan.

 

Nastavak na idućoj strani…

Stranice: 1 2