STRIJELAC – MJESEČNI HOROSKOP za JUN: Pred vama je mjesec POZITIVNIH PROMJENA i POMAKA na BOLJE!

STRIJELAC – MJESEČNI HOROSKOP za JUN: Pred vama je mjesec POZITIVNIH PROMJENA i POMAKA na BOLJE!

2 lipnja, 2021 0 By Admin

OPĆENITO

Ovaj mjesec bit će mjesec pun pozitivnih pomaka i manjih zastoja. Vjerojatno ćete primijetiti porast priljeva gotovine i moći ćete uštedjeti više novca nego inače. Morate obratiti pažnju na svoje obiteljske stvari. Trošenje više vremena na vaše veze učinit će ih uspješnima. Ne upuštajte se u bilo kakve argumente, jer ovo nije pravo vrijeme za ulazak u verbalnu pogrešnu komunikaciju. Postoje dobri izgledi za sreću na poslu. Ovog ćete mjeseca svjedočiti rastu i mogućnostima. Poslovnici će vjerojatno sklopiti isplativ posao s velikom tvrtkom. Vaše zdravlje bit će bolje ovog mjeseca. Iskoristite sve što možete, ne odustajte. Budite motivirani. Strpljenje je ključ uspjeha.

 

 

LJUBAV i LJUBAVNE VEZE

Predviđa se uspjeh u vezama. Početkom ovog mjeseca samci mogu vidjeti značajne promjene u svom životu. Znatan je pomak od toga da budete sami i budete u predanoj vezi. Mnogo je šansi da ćete ostvariti vezu, pa čak i da zaprosite partnera. Do kraja mjeseca morate biti oprezni jer u svojim vezama možete vidjeti sukobe ili prepirke.

 

 

FINANCIJE

Položaji planeta ovog mjeseca pomažu u mudrom rješavanju novčanih pitanja. Vrlo podržava financijske dobitke. Priliv novca povećat će se tijekom mjeseca. Dobit će vas obradovati. Možda ćete se osjećati sretno  podijeliti prekrasne vijesti o dobrom financijskom rastu sa članovima svoje obitelji. Oni će također biti sretni zbog vas.

 

 

KARIJERA

Bez obzira jeste li profesionalni radnik u javnoj ili privatnoj firmi, planetarne energije su tu da vas podrže. Naći ćete glavne izglede za posao i zlatne mogućnosti. Nastavite pomicati svoja ograničenja dok ne postignete svoje ciljeve i pobijedite. Radni profesionalci vjerojatno će svjedočiti dobrim vijestima, ali rutinski posao mogu smatrati užurbanim. Važno je razdoblje od početka mjeseca. Neke će vas prepreke spriječiti u nesmetanom obavljanju svakodnevnih aktivnosti, zato obratite pažnju na svoje zadatke bez odstupanja. Nastavak na idućoj stranici…

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2