ŠKORPIJA – MJESEČNI HOROSKOP za JUN: Pred vama su dani PROMJENA i IZAZOVA, ali svakako ćete biti ZADOVOLJNI!

ŠKORPIJA – MJESEČNI HOROSKOP za JUN: Pred vama su dani PROMJENA i IZAZOVA, ali svakako ćete biti ZADOVOLJNI!

2 lipnja, 2021 0 By Admin

OPĆENITO

Ovog mjeseca mogu se očekivati ​​velike promjene. Neke promjene bit će dobre, a neke mogu biti i u obliku izazova. Izazovi mogu biti ili u financijskim pitanjima ili na poslu. Nemojte biti pod stresom i budite mirni, jer će vam pomoći u borbi protiv oštrih valova promjena. Možete upravljati svojim troškovima. Morate prihvatiti svoja ograničenja i poboljšati se.

Možda će se sada pojaviti neka pitanja vezana uz imovinu. Ovo je dobro vrijeme za one koji bi se željeli vjenčati ili žele zaprositi svog ljubavnika. Povećajte svoju uštedu i ulaganja, ali kupite i ono što vaša obitelj želi, ključne stvari. Na poslu ćete biti pohvaljeni za svoje inovativne ideje. Ali da biste pretvorili svoje ideje u stvarnost, sa šefom i starijim osobama bit će potrebne rasprave i mozganje.

Ako poslujete s partnerom, bilo bi poželjno upoznati njihove namjere, a zatim nastaviti. Komunikacija je vrlo važna kako bi se kasnije izbjegli veći problemi. Zdravlju je sada potrebna neka briga; također, studenti moraju ostati usredotočeni na svoj studij ako žele uspjeti.

 

 

LJUBAV I LJUBAVNE VEZE

Samci će vjerojatno  sresti bivšu ljubav i obnoviti svoju staru vezu. Ali polako, jer je prošlo dosta vremena otkako niste s tom osobom. Vrijeme može promijeniti osobu, a nekoliko godina zasigurno može promijeniti i vas kao i njega i možda ćete shvatiti da postoji nekoliko promjena u novoj osobi kakva je postala. Možda u bivšem partneru želite onog starog kakav je bio, ali ga ne možete promijeniti. Možda ćete se morati stvarno potruditi i dati mu do znanja koliko ga volite. Nastavak na idućoj stranici…

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2