LAV – MJESEČNI HOROSKOP za JUN: LJUBAV donosi RADOST, ali financije PROBLEME!

LAV – MJESEČNI HOROSKOP za JUN: LJUBAV donosi RADOST, ali financije PROBLEME!

30 svibnja, 2021 0 By Admin

OPĆENITO

Ovaj mjesec je vreća pomiješane sreće za osobe u znaku Lava. Na polju odnosa, samcima je teško da mogu privući svog partnera ili ljubavnika. Ovog mjeseca možda će vam trebati neka vrsta savjetovanja za odnose kako bi stvari funkcionirale između vas i vašeg partnera. Što se tiče financijskih pitanja, stvari bi mogle ići u prilog, ali svejedno, možda ćete morati vratiti stari zajam, koji će zahtjevati malo napora.

Pokušajte planirati svoj proračun i kontrolirati svoje troškove. Na poslovnom planu možete naići na neke prepreke. Ovo možda nije povoljno vrijeme za nove poslovne ponude. Oni koji su zaposleni, mogu sada blistati, ali moraju razgovarati sa svojim šefom kako bi razjasnili probleme na poslu. Studenti mogu dobro proći, ali u sljedećim mjesecima mogu i bolje. Zdravstveni problemi poput blage sezonske gripe i bolova u tijelu, kojima treba obratiti pažnju ako želite ostati u formi i zdravi.

 

LJUBAV i LJUBAVNE VEZE

Tijekom ovog mjeseca samci mogu teško privući svog partnera ili ljubavnika. Možda će im se htjeti obratiti za pomoć terapeuta ili savjetnika kako bi razumjeli probleme i probleme u njihovoj vezi i sve probleme u njihovom samopouzdanju. Mogli bi započeti novu vezu. Par bi se mogao ugodno provesti zajedno ako svoje razlike riješe uz pomoć treće osobe ovog mjeseca. Treća osoba može biti član njihove obitelji ili savjetnik za veze. To će osigurati mir i sklad kod kuće.

 

 

FINANCIJE

Ovaj mjesec planetarne pozicije sugeriraju da bi moglo doći do povećanja priljeva novca, ali vas može pritisnuti netko tko vam je nedavno posudio novac. Zbog tog pritiska možete se osjećati jako stresno, a unatoč dolasku novca, možete osjetiti napetost u vezi s zajmom.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Planirajte svoje prioritete pametno trošiti novac. Smanjite osobne troškove. Taj zajam možete otplatiti do kraja mjeseca ako dobro planirate svoje financije. Nastavak na idućoj stranici…

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2