LAV – MJESEČNI HOROSKOP za JUN: LJUBAV donosi RADOST, ali financije PROBLEME!

LAV – MJESEČNI HOROSKOP za JUN: LJUBAV donosi RADOST, ali financije PROBLEME!

30 svibnja, 2021 0 By Admin

KARIJERA

Planetarni pokreti ukazuju na dobro, ali pomalo sporo vrijeme za vašu karijeru. Možda ćete dobro proći ako budete strpljivi i polako rješavate stvari na poslu. Krenite korak po korak, razgovarajte sa šefom o onome što vas muči. Budite otvoreni oko toga što funkcionira, a što ne. Ovo možda nije dobro vrijeme za velike projekte. Možda ćete morati otputovati u istraživanje novog teritorija kako biste povećali prodaju u slučaju da se bavite poslovnim upravljanjem ili marketinškim sektorom.

 

 

POSAO

Tijekom ovog mjeseca poslovni ljudi mogu ostvariti pristojnu dobit, usprkos suočavanju s nekim izazovima. Naporan rad izravno je proporcionalan napretku. Možda ćete trebati uložiti više truda i vremena u svoje poslovanje da biste ga podigli na sljedeću razinu. Početkom mjeseca, planetarna kretanja sugeriraju da biste tijekom ovog mjeseca mogli postići dobar i profitabilan posao. Ako ovaj mjesec možete zaposliti nove zaposlenike, vaša produktivnost može biti puno bolja.

 

 

PROFESIONALCI

Ovo će možda biti dobar mjesec, budući da se vaša strast može pretočiti u akciju, a od sredine mjeseca stvari bi se mogle dobro odvijati za one koji se bave poslovima u privatnom sektoru. Možda ćete biti pomalo nervozni dok vas šef vodi na novi, veliki projekt i možda ćete postati vođa ovog projekta. Možete dobiti i nekoliko manjih projekata. Općenito, stvari bi se mogle dobro odvijati kako biste dobro napredovali i možda ćete dobiti zahvalnost svojih kolega, posebno za vaše voditeljske vještine.

 

 

ZDRAVLJE

Na temelju ovogodišnjih zvjezdanih projekcija, na zdravstvenom planu stvari možda neće biti dobre. Tijekom ovog mjeseca možda će vas mučiti neka vrućica i sezonska gripa, a to će vas natjerati na nekoliko dana odmora od posla i provođenja vremena u krevetu, oporavljajući se od bolesti. Iako ništa glavno nije predviđeno, i dalje morate tretirati i najmanji zdravstveni problem kako biste se kasnije spasili od bilo kakvih problema. Također, gripa ili vrućica mogu se proširiti i na druge kod kuće ili u uredu, pa posjetite liječnika ako je potrebno.

 

STUDENTI

Studenti će ovaj mjesec možda postati omesti, jer će se možda više zanimati za sport i izvannastavne aktivnosti nego što su njihovi studiji i možda neće moći posvetiti dužnu pažnju svom studiju, što može uzrokovati neke prepreke u pristupu dobrim koledžima ili sveučilištima. Ako se studenti usredotoče na svoje studije i nauče postavljati neka ograničenja za svoje hobije, mogu uspješno nastupiti na ispitima, čineći tako dobar napredak. Trebali bi obratiti pažnju na svoje studije i slijediti svoju strast sa strane.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

Povoljni datumi:

 2, 3, 4, 5, 13, 14, 15, 16,17,20, 23, 26, 27, 28, 29, 30, 31

 

Manje povoljni datumi:

1, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 18, 19, 21, 22, 24, 25,

Stranice: 1 2