OVA 3 znaka NAJDUŽE traže PRAVU LJUBAV, a OVAJ znak se NAJVIŠE BOJI SAMOĆE!

OVA 3 znaka NAJDUŽE traže PRAVU LJUBAV, a OVAJ znak se NAJVIŠE BOJI SAMOĆE!

25 travnja, 2021 0 By Admin

BIK:

Bikovi su vrlo društvena bića, vrlo komunikativna i stalno u pokretu. Kreću se u masi ljudi i upoznavaju dosta novih lica. Kako su šarmantni i zanimljivi, privlače pažnju na sebe i prije nego izreknu svoje sudbonosno DA, znaju imati priličan broj ljubavnih veza iza sebe.

Kada se odluče na brak, najčešće to bude osoba sa kojom nisu predugo u vezi. Odluku donose brzopleto vođeni svojom intuicijom, a ne realnim razmišljanjem. Bik kada voli, gotovo sve će napraviti za voljenu osobu. No, kako stupa prebrzo u brak, praktički partnera dovoljno ne upozna.

Tada druga strana iskoristi njegovu dobrodušnost i ljubav i često se pretvara da je nešto što nije. Nakon određenog vremena maska pada i dolazi do izražaja pravo lice. Osim toga, Bik ima problem sa ogromnom količinom ljubomore, čak i u situacijama kada zaista nema razloga.

Ljubomorno čuva svog partnera i ne voli upućene poglede prema partneru, a posebno komentiranje i upadice. Bik je avaturističkog duha i često biva izvan doma, čak i kada stupi u brak. Kada osjeti da mu je brak ugrožen, dat će sve od sebe da popravi situaciju.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Međutim, kada osjeti da više nema emocije za partnera, bez trunke razmišljanja se pokupi i odlazi. Tek kasnije osjeća posljedice rastanka i doživljava težu emocionalnu krizu i duži period će mu biti potrebna samoća. Sljedeći put kada upozna nekoga prema kome razvije osjećaje, pristupa na potupuno drugačijii način.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2 3