Ništa i nitko ne može uništiti ljubav OVA DVA astro para. Njihova ljubav je vječna i jača od svega!

Ništa i nitko ne može uništiti ljubav OVA DVA astro para. Njihova ljubav je vječna i jača od svega!

17 travnja, 2021 0 By Admin

Ništa i nitko NE MOŽE UNIŠTITI LJUBAV OVA DVA astro para. Njihova ljubav je vječna i jača od svih oluja i prepreka. Oni prežive sve i uvijek se vrate jedno drugom. Oni jednostavno NE MOGU JEDNO BEZ DRUGOG.

Prvi od dva para su:

 

STRIJELAC – VAGA

Gotovo nemoguće zvuči da Strijelac i Vaga mogu zajedno  zbog svojih različitosti, ali njihovu ljubav nitko ne može uništiti.

Strijelac, koji ne voli pravila i ne živi po pravilima, a Vaga živi u mašti kada je ljubav u pitanju. Dok je Strijelac otvoren, dinamičan, stalno u pokretu, Vaga je dosta mirnija i povučenija od njega. Upravo Strijelca privlače te karakteristike kod Vage. Vaga u ljubavi traži sigurnost i oslonac i uvijek gleda korak naprijed ka budućnosti. Strijelcu će to u početku odgovarati, ali kasnije će ga tlačiti toliki planovi, jer ponavljamo, on ne živi po pravilima.

On voli svoju slobodu, voli slobodu kretanja, da ode kuda hoće i da se vrati kad hoće.

Dok Vaga voli imati sve pod kontrolom i voli znati kuda joj se partner kreće. Strijelac je toliko iskren da kada bi nekoga i našao tko ga više privlači od njegove Vage, on bi joj to i rekao. Vrlo je oštar i ponekad grub na jeziku, pa često njegove teške riječi povrijede Vagu.

Strijelac ako odluči izaći iz veze, nije nužno da mora postojati još netko u njegovom životu uz Vagu. Prilično zna biti manipulativan pa je u stanju Vagu ubijediti da nije dovoljno dobar za nju, a ako ni to ne upali, onda će ju optužiti da netko postoji u njenom životu.

Kada se rastanu, veoma teško podnose rastanak.

Ne kriju svoje probleme, nego javno pred svima iznose i pri tome očekuju podršku i odobravanje za to što su napravili. Toliko su ponosni da pate do bola jedno za drugim, ali nitko se neće prvi javiti. Kada i stupe u komunikaciju, onda se zareknu da je to zadnji put i da je među njima zauvijek sve gotovo i završeno.

Strijelac se tada primiri, dok Vaga ulazi u svijesno u veze za koje već unaprijed zna da ju neće usrećiti, jer će u svima tražiti svog Strijelca. Koliko god Strijelac bio ponosan, bol i čežnja je ipak jača. Dolazi kod svoje Vage i predlaže još jednu šansu njihovoj ljubavi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vaga glumi kao da to nije moguće, ali jedva je dočekala da joj Strijelac dođe, jer zapravo nikada u srcu nije ni prihvatila njihov kraj, a nada je živjela i dalje. Potrebno će im biti dosta vremena da se ponovo sinhroniziraju, ali kada to naprave, tada njihov postaje vječan.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2