LJUBOMORNI ZODIJACI! Zvijezde otkrivaju  kako koji zodijak PODNOSI LJUBOMORU i KAKO SE TADA PONAŠA…

LJUBOMORNI ZODIJACI! Zvijezde otkrivaju  kako koji zodijak PODNOSI LJUBOMORU i KAKO SE TADA PONAŠA…

9 travnja, 2021 0 By Admin

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

Ovnovi su ljubomorni, ali dosta dobro podnose ljubomoru i nose sa njom. Ovan neće napraviti kaos zbog ljubomore, ali nije isključeno da se neće “obračunati” sa suparnikom u četiri oka.

 

 

BIK ( 21.04.- 21.05. )

Bik je ljubomoran, ali dobro podnosi ljubomoru. Mudro šuti, trpi i skuplja u sebi. Kada se previše skupi kada se prelije čaša, napast će i partnera, a i po potrebi suparniku dati do znanja šta je njegovo, zauzeti, braniti i čuvati svoje.

 

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Blizanac neprestano oskuškuje partnera i njegovo ponašanje. Neprestano je u potrazi sa ljubavi i pažnjom. Ako osjeti da nešto od toga dvoje manjka, probudit će u njemu ljubomoru. Ništa ne poduzim dok ne bude potpuno siguran. Kada se uvjeri da netko postoji, “napast” će partnera.

 

 

RAK (22.06 – 22.07. )

Rakovima je potrebno jako puno ljubavi i pažnje. Ukoliko su zakinuti, javlja se ljubomora kao i druge emocije. Rak često u nekome vidi prijetnju i osjeća ljubomoru. Trpi i ne reagira, jer je prečesto ljubomoran. Ali kad pukne, napravi kaos.

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

Lav također spada u vrlo ljubomorne. Lav je uvijek na nekoga ljubomoran. U svemu nađe i vidi prijetnju za svoju vezu i partnera. Ponekad zaista nije lako biti u vezi sa Lavom.

 

 

DJEVICA ( 23.08 – 22.09.)

Djevica je ljubomorna, ali voli osjetiti ljubomoru i na svojoj koži. Djevici je ljubomora kao dokaz ljubavi. Ponekad čak voli kada kada joj je partner ljubomoran posebno ako zaista i postoji razlog. Međutim, smeta joj iskazivanje partnerove ljubomore ukoliko nema razlog. Tada ga optuži za nepovjerenje.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2