OVI zodijaci doslovno POLUDE kada su zaljubljeni…

OVI zodijaci doslovno POLUDE kada su zaljubljeni…

6 ožujka, 2021 0 By Admin

OVI zodijaci doslovno POLUDE kada su zaljubljeni, nisu u stanju slušati GLAS RAZUMA, nego samo GLAS SRCA!

RAK:

Rak je doslovno izgubljen ako mu ljubav nije prisutna u životu.

Rak čezne za ljubavlju više nego ijedan drugi zodijak. Vrlo brzo se vežu za partnera. Već na samom početku veze, često stvore duboke emocije, zaljube se i lude od ljubavi. Partner jednostavno postanje Rakov centar svijeta i fokusiran je samo na njega. Ima potrebu provoditi sa njim 24 sata na dan Ubrzo počnu maštati i planirati o zajedničkom životu, obitelji i slično.

Takav stav o planiranju, partnera često uplaši i ohladi od te veze. Neki pobjegnu, neki ostanu. Rak tada ostaje ostavljen i slomljen. Shvaća da je požurio, prenaglio i da je pogriješio. Shvaća on sve što napravi, ali ne može si pomoći. Tako će napraviti i drugi put.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

LAV:

Lav kada se zaljubi, gotovo da nema toga što ne bi napravio za partnera da ga usreći i udovolji. Za razliku od nekih drugih zodijaka, Lavu što više ljubavi pokazujete i iskazujete, on će vas sve više voljeti. Što mu više komplimenata dajete na izgled ili inteligenciju, njegova ljubav postaje sve dublja i jača. Ali, kada vas Lav prestane voljeti, nema te sile koja će ga natjerati da se vrati. Tada ste ga definitivno izgubili zauvijek. Lav najviše voli visoko obrazovane i inteligente osobe za partnera.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2