TEST OPAŽANJA!Tko ima DOBAR vid?Koja je skrivena riječ?

TEST OPAŽANJA!Tko ima DOBAR vid?Koja je skrivena riječ?

5 ožujka, 2021 0 By Admin

Pripremila sam vam skrivalicu jer su one postale vama omiljene, zato sam vam pripremila još jednu da se svi skupa malo zabavimo, a sada ću vam objasniti kakvu i što je vaš zadatak…

 

Za danas sam vam pripremila još jednu skrivalicu. Ne može proći ni jedan dan, a da vam barem jednu ne pripremim, jer ih jako volite riješavati. Meni je vrlo drago zbog toga.

Danas sam vam sakrila riječ jednu. Nešto je drugačija od svih do sada koje sam vam pripremala. Ustvari, svaka je drugačija na svoj način, jer vam ne želim pripremati iste. Isti je zadatak i postupak rada, ali trudim se da uvijek nešto bude drugačije.

Za one koji se sa ovime prvi puta susreću, ostavit ću kratko objašnjenje i upute što vam je činiti i što je vaš zadatak.

Dakle, vaš zadatak je:

Vaš zadatak je da pronađete riječ koja je sakrivena na slici koju sam vam napravila. Danas sam napravila nešto drugačiju sliku.

Pisala sam sa fontom slova koji nije ravnih linija. Time sam vam htjela malo otežati i da se malo namučite dok riješite skrivalicu. Ne bi bilo zanimljivo da se vidi iz aviona. Zar ne!? Ne bi, znam, svi bi vi tako odgovorili, a znam da i hoćete, jer ostavljate  mnogo komentara na Fb stranici.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2