OVO su signali po kojima ćete PREPOZNATI da vas VIŠE NE VOLI!

OVO su signali po kojima ćete PREPOZNATI da vas VIŠE NE VOLI!

25 siječnja, 2021 0 By Admin

ZA SVAKI ZNAK: -OVO su signali po kojima ćete prepoznati da vas VIŠE NE VOLI! Bik od svih krije da je nesretan, Strijelac izaziva svađu, a OVAJ znak postaje okrutan…

 

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

Ovnovi rade distancu između sebe i partnera, a ta udaljenost postaje više nego očita. Ovan nema tajne pred partnerom. Rado govori partneru apsolutno sve, pa čak i posve nebitne stvari. Ima potrebu sve podijeliti sa partnerom. Kada ljubav oslabi, udaljava se, smanji komunikaciju na minimum i izbjegava svaki eventualni slučaj sukoba i svađe. On je direktan i uvijek se zna na čemu ste s njim. Nije potrebno čitanje između redova. Ukoliko vam postane nejasan i počnete analizirati i preispitivati njegove postupke i riječi, onda sigurno nešto ne štima.

 

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

 

BIK ( 21.04.- 21.05. )

Bikovima je veoma stalo do mišljenja drugih ljudi, a posebno onih ljudi koji ga u privatnom životu okružuju. Bik će pod svaku cijenu kriti svoje ljubavne probleme i prikazivati svoju vezu na zavidnom nivou. Počet će više nego inače na društvenim mrežama objavljivati razne fotografije da bi izbjegao svaku moguću sumnju. U svoja četiri zida postaje zamišljen, nezadovoljan, odsutan i potpuno nezaineresiran za partnera. Komunikaciju svede na ono što je neophodno.

 

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Blizanci se jako teško nose kada im veza dosegne kraj. Postaju nervozni, razdražljivi, svadljivi, ali neće ni sami sebi priznati da je to zbog ljubavnih problema, nego će pronalaziti uzroke u svim drugim stvarima. U to vrijeme najbolje je ne biti u blizini blizanca, jer se u takvom stanju u stanju posvađati sa cijelim svijetom.

 

 

RAK (22.06 – 22.07. )

Rakovi kad vole, onda im zaista nema ravnog. Međutim, kada prestanu voljeti, onda više ništa ne posjeduju od tih karakteristika. Namjerno će izazivati svađu samo zato da imaju otvoren put i da mogu otići kuda hoće i kada hoće, a da ih se ništa ne pita. Pred drugima će progovarati o svojim problemima i raditi od sebe žrtvu svaljujući svu krivicu na partnera. Sebi neće pripisati ništa ili gotovo ništa.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2 3