ASTRO PROGNOZE!!! FINANCIJSKI I POSLOVNI HOROSKOP za svaki znak za 2021. godinu

ASTRO PROGNOZE!!! FINANCIJSKI I POSLOVNI HOROSKOP za svaki znak za 2021. godinu

3 siječnja, 2021 0 By Admin

FINANCIJSKI I POSLOVNI HOROSKOP za svaki znak za 2021. godinu. Zvijezde otkrivaju tko će se OBOGATITI, a tko će imati financijske gubitke, a tko promijeniti radno mjesto!

 

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

Ukoliko niste zadovoljni sa sadašnjim poslom, iduća godina će za vas biti prekretnica, jer će vam se otvoriti mogućnost promjene posla. Bez obzira što ne volite promjene, prije nego odlučite odbiti, barem razmislite, jer realno gledajući, nemate što izgubiti, nego samo dobiti. Nikako nemojte dati otkat prije nego novi posao bude siguran, jer se time možete dovesti u financijsku situaciju da će vam faliti za osnovne stvari. Ukoliko se odlučite promijeniti posao, iduća godina će vam biti puno bolja nego ova i po pitanju posla i po pitanju financija.

 

 

BIK ( 21.04.- 21.05. )

Ova godina po svemu sudeći, neće vam biti naklonjena na poslovnom planu. Često ćete dolaziti u rasprave sa nadređenima uvjeravajući ih kako ste vi u pravu, no na takav način ništa nećete postići. Ako želite izbjeći probleme i ako želite napredovati u poslu, morat ćete promijeniti taktiku i na drugačiji način im pokazati da ste u pravu. Sa financijama budite oprezni i ne ulažite novac u nepotrebne stvari. Više gledajte kako da uštedite.

 

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

U ovu godinu ući ćete skoro pa zadovoljni sa poslovnom situacijom, međutim čekaju vas promjene što se posla tiče. Otvorit će vam se nova prilika za promjenom radnog mjesta, ali stvari će se odvijati veoma brzo i brzo ćete morati donijeti odluke ostati tu gdje jeste ili promijeniti zaposlenje. Ta poslovna prilika bi vam uz više rada i zalaganja mogla donijeti daleko više novca nego sada. Godina će pogodovati za razne investicije. Uz novi posao imat ćete više novca, te ćete ga moći investirati u neke projekte i time će vam se višestruko vratiti.

 

 

RAK (22.06 – 22.07. )

Ova godina neće donijeti neke bitne promjene ni kada je u pitanju poslovna situacija, a ni financijska. Sa financijama nećete stajati loše. Vaše opće stanje organizma će biti bolje, pa ćete i sa više lakoće moći obavljati svoje radne zadatke. Isto tako, lakše ćete prelaziti preko prepreka koje se nađu pred vama kao i izazovima. Sa novcem budite svakako oprezni i ne ulažite tamo gdje nije neophodno. Za svaku investiciju, posebno za one veće, dva puta razmislit da budete sigurni da ćete time biti na dobitku.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2 3