ŠKORPIJA – VELIKI HOROSKOP ZA 2021. godinu. Pred vama je NAJUSPJEŠNIJA i NAJSRETNIJA godina unazad mnogo godina!

ŠKORPIJA – VELIKI HOROSKOP ZA 2021. godinu. Pred vama je NAJUSPJEŠNIJA i NAJSRETNIJA godina unazad mnogo godina!

26 prosinca, 2020 0 By Admin

Drage Škorpije, zvijezde vam otkivaju o zbivanjima u 2021. godini na planu posla, financija i ljubavi…

 

POSAO

Iako možda sada ne izgleda tako, naredna godina će na planu posla za vas biti više nego uspješna. Već sam početak januara će vam donijeti velike poslovne uspjehe koji će vam vratiti vjeru i dati vam polet, kao i veću i snažniju motivaciju za obavljem svojih radnih obaveza.

Tokom janura i februara poslona situacija će biti više nego dobra. Ali da od dobrog može još bolje, dokazat će vam mjesec mart, jer vas tada čeka unapređenje i prelazak na daleko bolju funkciju. Ta funkcija od vas će zahtjevati veću odgovornost, ali isto tako donosit će vam i više novca.

Tokom marta i aprila neće vas pratiti poslovni problemi, ali ćete se susretati sa uhodavanjem nove poslovne funkcije koju ćete vi uspješno i brzo savladati. U maju i junu ćete nizati svoje uspjehe, a vaši nadređeni će biti prezadovoljni sa vašim obavljenim poslom. Vaši uspjesi će se odraziti i na vašu financijsku situaciju, jer ćete primati veća financijska sredstva.

Tokom jula i augusta otvarat će vam se i neka nova vrata i nove poslovne ponude. To nećete uopće uzeti u obzir, jer ćete biti zadovoljni sa poslom koji imate i svim povlasticama koji idu uz posao. Zapravo će vam od početka godine, pa sve do kraja godine poslovna situacija pogodovati, a problemi vas neće pratiti. Baš naprotiv, ovo će biti vaša godina puna uspjeha.

 

FINANCIJE

Kada je o financijama riječ, također poteškoća sa novcem nećete imati, barem ne onih većih. Novo radno mjesto će vam donositi daleko više novca, te vam novca neće nedostajati. Tokom aprila zadesit će vas neočekivani troškovi i manji novčani gubitci, no to se neće vidno odraziti na vaš budžet.

Prva ekspolozija će se dogoditi u u junu kada dobijate veliki novčani dobitak. Razmišljat ćete da investirate novac u nešto ili čak da pokrenete samostalnu djelatnost. Ipak na to se nećete odlučiti, jer ćete biti zadovoljni sa poslom i poslovnim primanjima. Cijela godina će biti financijski uspješna, a novca neće manjkati

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2