STRIJELAC – VELIKI HOROSKOP ZA 2021. godinu. Saznajte da li vas u 2021. godini čeka SREĆA ili TUGA!

STRIJELAC – VELIKI HOROSKOP ZA 2021. godinu. Saznajte da li vas u 2021. godini čeka SREĆA ili TUGA!

26 prosinca, 2020 0 By Admin

Dragi Strijelčevi, zvijezde vam otkrivaju o tome što vas čeka u narednoj 2021. godini na poslovnom planu, financijskom i ljubavnom…

 

POSAO

Poslovna godina započet će relativno  mirno, jer se tokom januara ništa bitnije neće mijenjati u vašoj radnoj sredini. Tokom februara ćete postići veoma velike uspjehe koji će vam u konačnici donijeti i vanredan novac. Bit ćete i više nego zadovoljni kako se vaša poslovna situacija odvija.

Slična situacija će biti i tokom marta. Sitne probleme ćete uspješno savladavati, a onih većih i pravih neće biti. Pravi problemi za vas nastupaju tokom aprila. Najveći problem će biti sa međuljudskim odnosima u vašoj radnoj okolini. Vi ćete snositi posljedice za nešto za što niste odgovorni ni upleteni.

Takvu situaciju prikazat će jedna osoba kojoj ste vi smetnja u radnom okruženju. Postat će vam nepodnošljiva poslovna atmosfera i tokom maja ćete ozbiljno početi razmišljati o promjeni posla. Tokom juna vaša poslovna sredina i situacija ostaje ista.

Međutim tokom jula će vam se početi otvarati neka nova vrata i neke nove prilike. Između ostalog, otvorit će vam se prilika i za inozemstvo. Iako nećete odmah odbaciti tu mogućnost, ipak nećete pristati otići za poslom van zemlje. Krajem jula ćete promijeniti posao, iako ćete vrlo teško donijeti tu odluku i preuzeti rizik koji donosi nov posao.

Međutim, više nego odlično ćete se snaći i vrlo brzo ćete početi postizati poslovne uspjehe. Bit ćete zadovoljni sa novim poslom i sa financijskim primanjima koja će biti veća nego na starom radnom mjestu. Septembar će biti najuspješniji mjesec, jer ćete tokom septembra postići nevjerojatno velike uspjehe nakon kojih ćete biti promaknuti na višu funkciji.

Iako će vam početak godine biti relativno težak i stresan, ipak ćete na kraju biti zadovoljni, jer ćete početi obavljati vrstu posla koja će vam bolje odgovarati i koja će vam donositi više novca.

 

FINANCIJE

Naredna godina vam neće izazivati glavobolje što se financija tiče. U januaru ćete imati dosta troškova, pa će to malo otežati financijsku situaciju tokom februara i marta.  April, maj i jun nećete imati problema sa novcem, ali ga neće biti ni previše.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Međutim, promjenom radnog mjesta će doći i više novca, tako da će vaša primanja već od jula biti daleko veća. U septembru vas čeka pravo malo bogatstvo, jer vam tada stiže veliki novčani dobitak koji će riješiti apsolutno sve vaše financijske brige. Moći ćete se prepustiti trošenju i priuštiti si ono o čemu ste do sada samo maštali.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2