FINANCIJSKI HOROSKO do KRAJA SEDMICE

FINANCIJSKI HOROSKO do KRAJA SEDMICE

17 studenoga, 2020 0 By Admin

Zvijezde otkrivaju koji znak će imati financijske DOBITKE, a koji financijske GUBITKE

 

OVAN

Niste skloni riziku, ali kako bi se reklo, bez rizika nema ni profita. Susrest ćete se sa jednom izvrsnom poslovnom prilikom, ali će vam biti potreban rizik. Na vama je da odlučite koliko možete izgubiti ako ne uspijete, a zvijezde vam poručuju ukoliko se upustite u rizik, da ćete profitirati.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Da bi izbjegli veće financijske gubitke, morat ćete povesti više računa o potrošnji. Životni troškovi su vam preveliki, a primanja ne mogu pokriti sve vaše potrebe. No, vaša financijska situacija će se do kraja sedmice poboljšati, jer  vas čeka jedan posve neplaniran dobitak.

 

 

BLIZANCI

Do kraja sedmice vaša financijska situacija će se drastično popraviti, jer vas čeka ogroman poslovni uspjeh koji će vam donijeti novac. Ne samo jednokratko, nego će se vaš uspjeh odraziti i na vašu kompletnu budućnost.

 

 

RAK

Vaša financijska situacija nije dobra, ali nažalost, do kraja nedelje vas čeka jedan novčani gubitak koji će oslabiti vašu već ionako tešku financijsku situaciju. Ukoliko ste se mislili upustiti u neke troškove koji vam nisu neophodni, radije to ostavite za neko drugo vrijeme.

 

 

LAV

Vaša financijska situacija ostat će ista do kraja sedmice. No narednih dana otvorit će vam se izvrsna poslovna ponuda koja bi vam mogla donije daleko više novca nego što vam sada donosi vaš trenutni posao. Na vama da li ćete se upustit u nove odluke, ali i rizik.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2