ZVIJEZDE SAVJETUJU! 12 znakova i 12 NAJBOLJIH…

ZVIJEZDE SAVJETUJU! 12 znakova i 12 NAJBOLJIH…

6 listopada, 2020 0 By Admin

ZVIJEZDE SAVJETUJU. 12 znakova i 12 NAJBOLJIH LJUBAVNIH SAVJETA  prilagođeni SVAKOM ZNAKU za mjesec Oktobar! Saznajte tko NAJVIŠE GRIJEŠI u ljubavi…

 

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

Vi ste istrajni u onome što naumite i tjerate svoje do kraja pod svaku cijenu. Ljubavni ratovi za vas nisu stran pojam i vrlo često zavše raspravama i svađama. Ne upuštajte se baš u svaku raspravu, jer nećete uvijek izaći kao pobijednik.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BIK ( 21.04.- 21.05. )

Vi ste preromantična osoba i ne znate ništa sakriti, nego dajete sebe i više nego što je potrebno. I trebate se davati kao što ni ne trebate ništa tajiti, no ponekad preveliki izljevi ljubavi i pažnje upravo udalje osobe od nas. Dajte svojoj voljeneoj osobi malo prostora da se zaželi vaših ljubavnih izjava i nježnosti.

 

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Ako ste se našli u vezi koja nema neke budućnosti i perspektive, razmislite da li je pametno da pokušavate spasiti nešto što se ne može spasiti. Za vas je prekid veze stran pojam, vi pod svaku cijenu želite sačuvati i spasiti ono što imate. Dajte prostora vašem partneru da pokaže što ustvati želi. Počnite više misliti na sebe i svoje potrebe.

 

 

RAK (22.06 – 22.07. )

Ne zamarajte se stvarima iz prošlosti, jer to je davno završena priča. Fokusirajte se na sebe i na sadašnjost. Naučite kako da više volite i cijenite sebe. Na taj način, zračit ćete prema okolini, te ćete i okolini biti draži i prihvatljiviji.

 

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

Ne dozvolite drugima da iskorištavaju vašu dobrotu. Onaj tko vas voli, bit će spreman na sve ono, na što ste i vi spremni napraviti za svoju voljenu osobu i svaki vaš potupak, bit će vam vraćen istom mjerom. Osobina djevica je samozatajnost. Ne morate se bojati pokazati svoje prave osjećaje, ali nemojte ni odavati partneru da vam se sve na svijetu.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2