ZVIJEZDE SAVJETUJU! 12 znakova i 12 NAJBOLJIH…

ZVIJEZDE SAVJETUJU! 12 znakova i 12 NAJBOLJIH…

6 listopada, 2020 0 By Admin

DJEVICA ( 23.08 – 22.09.)

Vi u ništa ne vjerujete u potpunosti. U svemu vidite i osjećate vrstu nesigurnosti. Tako je i po pitanju ljubavi. Naučite kako da u potpunosti vjerujete svome partneru i počnite vjerovati da je uvijek uz vas kada god zatrebate. Skinite svoje oklope, oslobite srce i vjerujte.

 

 

VAGA ( 23.09 – 22.10. )

Vi ste obično onaj koji je dominantan i vođa u vezi, no ponekad popustite tim odlikama jer to negativno utječe na vašeg partnera. Takvim ponašanjem ga zasjenjujete i ne dozvoljate da se izrazi kako želi, kao što ga sputavate da se u određenim situacijama istakne.

 

 

ŠKORPION (23.10 – 21.11)

Da bi sreća u ljubavnoj vezi bila potpuna i obostrana, potrebno je da se oboje potrudite i pokažete ljubav jedno drugom. No vi često to zaboravljate. Češće se sjetite pokazati vašoj voljenoj osobi ljubav i koliko vam znači. Tada će vam veza biti još bolja i uspješnija.

 

 

STRIJELAC (22.11. – 21.12.) 

Često samozatajni i samokritični. Često krijete i ne pokazujete ono što zaista osjećate prema svome partneru. Skinite te svoje okove i pokažite ljubav, dajte sebe voljenoj osobi. Što više dajete, više ćete i dobiti, jer ovako odajete dojam kao da vam nije dovoljno stalo, a to vaš partner osjeti. Pokažite svoju ljubav i partner će vam to prihvatiti pozitivno, te će vam uzvratiti.

 

 

JARAC (22.12. – 20.01.)

Počnite za promjenu malo stavljati sebe i svoje želje na prvo mjesto. To što se zasjenili sebe, svoje potrebe i svoje želje, neće postići efekt kod vašeg partnera da vas gleda na način na koji vi želite. Baš naprotiv. Doživljavat će to na način da je “gazda u kući” jer je navikao da svaki put sve bude kako želi.

 

 

VODENJAK (21.01. – 19.02. )

Vi pamtite apsolutno sve. Svaku situaciju kada vas je netko izigrao, prevario i povrijedio. Nježan karakter imate i sve uzimate srcu. Nemoj sve uzimati za zlo i nemojte sve primati srcu, pogotovo neke manje i nebitne rasprave. Izdignite se iznad toga, jer samo sebi nanosite time bol.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

RIBE ( 20.02. – 20.03. )

Nemojte dopuštati nikome da se pogirava vašim osjećajima i iskorištava vašu ljubav i vašu slabost. Vi kad volite, volite do neba, a često tu vašu ljubav iskoriste na način da vas izmanipuliraju i postignu gotovo sve što požele.

Stranice: 1 2