JESENJI HOROSKOP ZA VAGU VODOLIJU i RIBE!

JESENJI HOROSKOP ZA VAGU VODOLIJU i RIBE!

5 listopada, 2020 0 By Admin

JESENJI HOROSKOP ZA JARCA,VODOLIJU i RIBE! Tajna veza, posao iz snova i velika financijska primanja će obilježiti život nekome od ovih znakova…

 

JARAC

Jesenski period vama će ostati u lijepom sjećanje, jer iako će biti situacija koje bi najradije izbjegli da možete, ipak daleko više će biti onoga što će vam izazvati sreću i radost. Da je tako, već polovinom Oktobra ćete izaći iz ljubavne krize jer ste se već opasno počeli bojati za budućnost vaše veze. Odnos vas i partnera će biti daleko bolji, a ljubav će dobiti jedan jači smisao. Posao bi vam mogao zadavati brige jer ćete tijekom Oktobra imati daleko više posla, a primanja će ostati ista. To će u vama izazvati ljutnju, jer ćete smatrati da bi vam primanja trebala biti uvećana, a to ste definitivno u pravu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Novembar će vam obilježiti bogat društveni život, kao i neke nove osobe koje ćete upoznati. Iz jednog tog poznanstva moglo bi se roditi jedno zaista lijepo i iskreno prijateljstvo. Ljubavna idila se nastavlja i tijekom Novembra. Pod zaštitom ste zvijezda pa će vam ljubav samo donositi radosne trenutke. S poslovne strane će vam također ići sve od ruke, ali problem će ostati isti kao i tijekom Oktobra. Posla previše, a primanja ista. Kraj Novembra vam donosi veliko zadovoljstvo jer ćete realizirati svoje planove, a samim time riješiti i neke probleme sa kojima se borite duže vrijeme. Slobodni pripadnici ovog znaka će svoju sreću u ljubavi pronaći sredinom Novembra.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2