JESENJI HOROSKOP ZA VAGU, ŠKORPIJU i STRIJELCA!

JESENJI HOROSKOP ZA VAGU, ŠKORPIJU i STRIJELCA!

5 listopada, 2020 0 By Admin

JESENJI HOROSKOP ZA VAGU, ŠKORPIJU i STRIJELCA! Intrige, nove ljubavi, ljubomora, nova radna mjesta i puno novca… SAZNAJTE što su ZA VAŠ ZNAK zvijezde NAMJENILE!

 

VAGA

Jesenski period za pripadnike vašeg znaka može se reći da će biti prilično uspješan, te da vam neće zadavati neke veće glavobolje. Baš naprotiv, cijeli Oktobar će biti u znaku dobrih vijesti i dobrog raspoloženja. Tijekom Oktobra velika većina vaših problema će biti uspješno riješena, a problemi će biti ništa drugo nego prošlost. Poslovni život će vam donositi uspjehe što se samog posla i financija tiče. Moguće su neke promjene u opisu posla. Moguće da ćete biti unaprijeđeni, a to bi vam donijelo manje rada, ali više odgovornosti. Ljubavni život će biti aktivniji, pa ćete ga podići za jednu višu razinu, jer će vladati daleko veća komunikacija i razumijevanje između vas i partnera.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Novembar donosi promjene na ljubavnom planu, iako se one ne moraju odnosniti na vas i vašeg partnera ukoliko uspijete prikriti dešavanja. Naime, u vaš život pojavit će se osoba sa kojom ste nekada bili u vezi. Nije nužno da će se doslovno pojaviti. Može vas kontaktirati i putem poziv ili poruke. Vaš bivši partner htjet će da održavate kontakt, a to će u vama stvoriti nervozu i strah da ne bi vaš partner saznao za ta zbivanja. Na poslovnom planu moći ćete biti posve zadovoljni, a samim time i financijska situacija će biti dosta dobra, pa većih problema sa novcem nećete imati. Samim krajem jeseni, slobodni pripadnici ovog znaka započet će ljubavnu vezu. Mnoge veze će dugo trajati jer će se zasnivati na velikim emocijama.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2