OVA 4 horoskopska znaka više vole svoju SLOBODU i…

OVA 4 horoskopska znaka više vole svoju SLOBODU i…

14 rujna, 2020 0 By Admin

OVA 4 horoskopska znaka VIŠE VOLE svoju SLOBODU i SAMOĆU nego da budu u VEZI

Ova 4 horoskopska znaka u pravilu više vole svoju slobodu nego da budu u vezi. To ne znači da ne čeznu za ljubavi i partnerom. Njihova ljubav je specifična i često u ljubavi zapravo nemaju sreće. Ukoliko imaju partnera sa kojim će imati i doživjeti sve ono što im u ljubavi treba, tada njihovoj sreći nema kraja.

U protivnom, ljubav im samo bol nanosi, a potom se povlače u svoju samoću. Bolje se osjećaju u samoći nego sa nekim ko im daje polovičnu ljubav.

 

Prvi od njih je:

RAK:

Vjerojatno je malo tko pomislio da je ova činjenica moguća za Raka, jer Rak slovi za najnježnijeg i najemotivnijeg zodijaka koji bez ljubavi naprosto ne funkcionira. Međutim, Rak je specifičan u ljubavi. On se ne zadovoljava sa malo, on želi sve i  želi maksimum od partnera i ljubavne veze. Ukoliko to ne dobije, ljubavna veza ga lomi i čini tužnim. U tom slučaju Rak će radije biti sam, nego sa nekim tko ga ne zna voljeti onako kako on to želi.

Rakovi osobe koje se najbolje osjećaju u krugu svog doma. Rak će uvijek sebi pronaći nešto čime će se zanimati i upotpuniti svoje vrijeme i njima nikada nije dosadno. Oni obožavaju sve kućne aktivnosti, ali ne samo to. Oni se savršeno opuštaju uz gledanja tv-a, čitanje knjige, kuhanja ili u raznim hobijima u kojima uživaju.

 

 

DJEVICA:

Pomalo samozatajna Djevica se ne voli previše isticati, privlačiti pozornost na sebe i biti u centru pažnje. Takvim stavom Djevici je ponekad jako teško prići ukoliko ju netko želi pobliže upoznati i u konačnici i osvojiti. Često se ponaša nezainteresirana, daleka i nepristupačna, iako to nije zapravo potpuna istina, ali šalje takve signale svojim stavom.

Zbog takvih signala koje šalje, druga stranu ju doživljava hladnom i zaključuje da on nije pravi izbor za Djevicu i da ju je nemoguće osvojiti, a potom odustane. Djevica u pravilu ne voli površne veze, ona također želi pravu i iskrenu ljubav i ništa manje od toga ju ne zadovoljava.

U tom slučaju radije će uživati u svojoj slobodi i samoći i strpljivo čekati nekoga tko će se vraški potruditi da ju osvoji. To kod nje znači da je nekome zaista dragocijena ukoliko ne odustaje pri osvajanju Djevice. Do tada, Djevica će zaista uživati u svojoj slobodi i samoći.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2