Preko noći je prestao da te voli, a djelovao je tako zaljubljen…

13 rujna, 2020 0 By Admin

Preko noći je prestao da te voli, a djelovao je tako zaljubljen.. Ovo su neki od razloga zašto vas muškarac prestane voljeti…

 

Gotovo da ne postoji žena koja nije nešto ovako ili slično doživjela i proživjela.

Svaka žena je barem jednom ludo bila voljena i koju je muškarac obasipao raznim ljubavnim i romantičnim izjavama. Govorio sve ono za čime žena zapravo čezne. Govorio sve ono, što jednoj ženi nedostaje. Govorio ono, što jedna žena želi čuti. A onda, samo preko noći,  situacija se preokrene u sasvim drugom pravcu i sav interes i sva ta ljubav jednostavno nestane. Žena nahrani svoju nutrinu takvim izjavama.

Žena teži tome da bude voljena, da joj svaki dan muškarac ponavlja koliko je voljena, koliko je lijepa, dobra.

Žena ima potrebu voljeti i biti voljena. Ljubav ju diže u nebesa. Osim obitelji, ljubav je ženi smisao života. Žene su nježnije i emotivnije i takve situacije teško prihvate, teško se nose s time i teško prebole. Još teže prebole i prihvate ako znaju da ništa nisu napravile što bi moglo promijeniti osjećaje kod muškarca.

Postoji više razloga zašto muškarac preko noći “prestane da voli”.

Mnogi muškarci poznaju psihologiju žene. Točno znaju što i kako treba reći i napraviti da bi ju osvojili u onom slučaju kada njihov cilj nije emotivne prirode. Osim toga, neki muškarci su usamljeni, emotvno prazni i željni ljubavi, te se u tom slučaju brzo vežu za ženu i vrlo brzo stvore duboke osjećaje prema ženi.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2