Malo tko će moći pogoditi skrivenu riječ…

Malo tko će moći pogoditi skrivenu riječ…

5 kolovoza, 2020 0 By Admin

Igrice, zagonetke, skrivalice i ostala zabava koju vam pripremam, postala je svakodnevna zabava za vas. Svaki dan vam nešto pripremim.

Reći ću vam što sam za ovaj put pripremila…

 

Svaki dan vam pripremam razne zabavne igre. Čitam svakodnevno vaše komentare i ne mogu da ne primjetim koliko ih volite riješavati. Iz tog razloga svaki dan smišljam i razmišljam što bi vam zanimljivo mogla pripremiti pa da se svi skupa zabavimo. Čini mi se da skrivalice volite najviše riješavati i da su vam one omiljene. Ili možda griješim!?

Ovaj put sam vam pripremila skrivalicu. Sakrila sam jednu riječ, a vaša zadaća je da prepoznate i pogodite o kojoj riječi se radi.

Ova skrivalica danas nije ni malo jednostavna. Baš naprotiv, mislim da je jedna od težih. Neke su lakše koje pripremim, neke su teže. Neke prije riješite, dok vam za neke treba puno više vremena.

Ova svakako nije jedna od onih koju ćete riješiti za nekoliko sekudi. Riječ je zaista dobro skrivena, čak i predobro. Primjetit ćete da se dio slova uopce ne vidi, samo se nazire. Znači, vi ćete morati zaključiti koje je to slovo. Ono što je dobro je to što vam za ovu vrstu igre ne treba nikakvo znanje. Sve što vam treba je malo vašeg slobonog vremena, malo volje, malo pažnje i malo truda. Ako to sve primjenite, nema dileme da nećete pogoditi skrivenu riječ.

 

Nastavak na idućoj strani…

Stranice: 1 2