Neće svi pogoditi skrivenu riječ! MOŽETE LI VI?

Neće svi pogoditi skrivenu riječ! MOŽETE LI VI?

4 kolovoza, 2020 0 By Admin

Skrivalice vam pripremam svaki dan, jer zadivljujuće je koliko ih volite riješavati. Što sam za sada pripremila, objasnit ću ukratko u nastavku…

 

Skrivalice i ostale razne igre vam pripremam svaki dan. Razne igre postale su vaša i moja svakodnevnica. Pratim vaše komentare koje ispisujete na fb stranici. Na osnovu komentara, zaključim koje su vam igre najdraže i najomiljenije i onda vam u skladu sa time i pripremam. Čini mi se da najviše volite ove u kojima vam sakrijem riječ. Jako puno bude komentara u kojima ispisujete vaša riješenja.

Upravo zato što ih najviše volite riješavati sam vam i sada nešto slično pripremila. Objasnit ću vam što sam pripremila i što je vaš zadatak. Vi koji igrate svaki dan već znate, ali uvijek ima netko novi pa ipak moram svaki puta ostaviti kratke upute.

Na slici ispred vas skrivena je jedna riječ. Vaš zadatak je da otkrijete koja i riječ i pogodite.

Ukoliko u tome ne uspijete, ja kraju ću napisati riješenje odnosno koja je riječ skrivena. Na taj način svi ćete moći saznati riješenje. Oni koji ne uspiju i oni koji žele provjeriti da li je točno što su vidjeli.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2